Aktywne Wpisy

PeeJay +313
TLDR: OP TO PEDAU
Pewnie się zastanawiasz, czemu Cię wołam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
5 lat temu zaplusowałeś/aś mój wpis dotyczący powiadomienia, które dostałem w Messengerze. Zostałem ostrzeżony, że jeśli nie zaktualizuję appki w ciągu 1859 dni, to przestanie działać. Jako że zmieniałem akurat telefon, to chciałem sprawdzić czy to prawda.
No i niestety nie potrafię zlokalizować tego telefonu ( ͡° ʖ̯ ͡°)
W
Pewnie się zastanawiasz, czemu Cię wołam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
5 lat temu zaplusowałeś/aś mój wpis dotyczący powiadomienia, które dostałem w Messengerze. Zostałem ostrzeżony, że jeśli nie zaktualizuję appki w ciągu 1859 dni, to przestanie działać. Jako że zmieniałem akurat telefon, to chciałem sprawdzić czy to prawda.
No i niestety nie potrafię zlokalizować tego telefonu ( ͡° ʖ̯ ͡°)
W

Justyna712 +155

Gniot 982
Kanciastobrodo-czerwonopapy stosuje zamiennie "WABIK - junQ" i "WABIK-ZSZARGANE ZDROWIE w rozszerzeniu nadciśnienie tętnicze i serce" Pytanie... Kto mu to zdrowie zszargał ? Wchechdestrukcyjna Wolność !!!?
Snuje się w gniocie na tym rupieciu po kałużach z guano. Puzzle z junQ, znowu wywóz do przechowalni i snucie się po obrzeżach Się Ryp. Rozmyśla, jak połączyć bycie niby opiekunem córki znajomej a pilotem wycieczek z Się Ryp do Ką Kągu i na odwrót w jeden dzień. Jeździ i "piepprzy" to co obada wielkimi oczami. Przewijałem gniota bo trudno nie.
Męczące są te monologi że skutera, on coś #!$%@? a w tle silnik, kurnia
@UmazanyPieprzem: Polubienie ciszy przez cukrową wydaje się niemal pewne,widać że chłop tylu etatów na raz nie pociągnie
@dizel81: Biedna honda,ale jednak to trzeba jej oddać jest wytrwałym i wiernym rumakiem,dzielnie znosi upokorzenia,śmiech,i cielsko alkoholika.
@dizel81: całe 500km. No to wsiadam w auto i jestem za 5-8 godzin, w zależności od warunków na drodze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@UmazanyPieprzem: sam wymieklem po 7 minutach
@wiesniakzdziuryzabitejdeskami: za duży hajs na niej zarabia
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.