Aktywne Wpisy
kiszczak +669
Mireczki pijcie ze mną kompot. Własnoręcznie zrobiłem siedzisko z palet na balkon. Dla niektórych to pewnie nic takiego, ale jestem po porażeniu czterokonczynowym, mam niewydolne serce, wątrobę i nerki. Dla mnie to wyczyn niczym zdobycie Mount Everest i jestem z siebie zajebiście dumny( ͡º ͜ʖ͡º)
#chwalesie #balkon
#chwalesie #balkon
monox12 +229
Najspokojnieszy kibic w Polsce w tym momencie
#mecz
#mecz
Czy jest sens potem czymś to zabezpieczać, czy zalanie na zimę do pełna powinno wystarczyć?
Prawdopodobnie zdarzy się, że przed wiosną co najmniej parę razy będę go wyciągał, a sezon prawdopodobnie zacznę wkrótce po tym, jak przestaną sypać sól na drogi.
#motocykle #mechanika
https://allegro.pl/oferta/neutralizator-rdzy-1kg-neutralizator-odrdzewiacz-10928393874
Kiedyś znałem firmę z tego typu dobrym nutralizatorem, ale zapomniałem nazwę CRX czy jakoś tak, w każdym razie mechanicznie wystarczy oczyści jeśli ci się już łuszczy i odpada, a jeśli nie to jak tym zalejesz to wystarczy, potem umyj z resztek, zalej trochę ropy, lub benzolu z olejem do mieszanki wymieszaj w całym zbiorniku i to na sezon w zupełności wystarczy o ile motor będzie w