@klefonafide Powodzenia, te panele są w ciul ciężkie :D. Pamiętam też jak je kładłem, zakwasy na brzuchu i przedramionach lepsze niż po treningu na siłowni.
Ech, układanie paneli. Jedna z przyjemniejszych czynności podczas odnawiania mieszkania oprócz malowania
@FakeAccount_: żona upierała się, że trzeba wziąć fachowca, ale pokazałem jej na yt, że to żadne rocket science i dam radę. Będę też winyle kładł na schodach, tego trochę bardziej się boję, będzie dużo mierzenia
@klefonafide Gęstość to słowo klucz. Widzę, że nie popełniłeś mojego błędu i nie kupiłeś podkładu w harmonijce. Układanie to była masakra a do tego w niektórych miejscach go słychać (╯°□°)╯︵┻━┻. Same panele spoko, nie kurzu się tak na nich, aczkolwiek dosyć łatwo je zarysować :/.
@klefonafide: dej spokój. Na spokojnie sobie z tym poradzisz, a i satysfakcja będzie. Winyle w porównaniu do zwykłych paneli układa się elegancko. O wiele mnie bałaganu.
#remontujzwykopem
@FakeAccount_: żona upierała się, że trzeba wziąć fachowca, ale pokazałem jej na yt, że to żadne rocket science i dam radę. Będę też winyle kładł na schodach, tego trochę bardziej się boję, będzie dużo mierzenia
@Adheziwas: *złodzieja prywaciarza ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@dawid121213: trafiłem gdzieś w necie bardzo dobrą promocję
@dawid121213: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@1z100: już się o tym przekonałem