Aktywne Wpisy
lopezox +1
Planuję zakup nowego telefonu. Do tej pory kupowałem zawsze telefony z serii Xiaomi Redmi Note i byłem zadowolony. Obecnie stwierdziłem, że może warto kupić coś z wyższej półki i zastanawiam się nad iPhonem 15, natomiast nie ukrywam, że cena dość spora. W związku z tym pytanie czy iPhone jest naprawdę warty swojej ceny, czy płacimy głównie za logo? Co takiego ma iPhone że jest tak ceniony i uważany za najlepszy? Naprawdę jest
Czy warto kupić iPhone?
- Tak 43.0% (58)
- Nie 57.0% (77)
Arboree +1
teraz niech tylko Anglia dostanie #!$%@? za wybranie lewactwa i będzie git, Niemcy, Francja, Anglia - same lewactwa poodpadają i zostanie prawicowa Hiszpania
#mecz
#mecz
Dlaczego mysle ze to moze miec sens ? Bo ja na tej dzialce postawie tylko swoj dom I reszta bedzie laka lub sad. Dla osoby ktora buduje domy tak jest potencjal na kilka domow. Okolica idealna . Co myslicie ?
Uprzedze pytanie dlaczego nie podziele na mniejsze I nie sprzedam. Dzialke mam w wyniku zamiany, jesli ja podziele w celu przedazy zaplace podatek od zmiany wartosci dzialki. Tak minw urzedzie tlumaczyli. Druga sprawa wolalbym gotowy dom teraz miec niz budowac sie od podstaw dlugi czas. Mieszkam za granica wiec nie bede tam na stale mieszkal jeszcze teraz.
#nieruchomosci #budowadomu #budowlanka #deweloperka
@Tezo: ( ಠ_ಠ) o #!$%@?, to u mnie działki o takiej powierzchni też kosztują 300k ale 15-30km od granicy miasta i nie jest to wawa
albo sprzedaj w #!$%@? wszystko i kup coś w wojewódzkim, bo w powiatowym nie będzie wielkich wzrostów.