Wpis z mikrobloga

W sumie to dobrze że Bobi @bodychrist_official robi porządek z tą zgierską mameją, uszaty nimformatyk jeszcze nie wie ze jak dostanie wezwanie to przy okazji sprawdzą mu kakuter pod kątem dowodów o których mówi (skriny że bobi jechał po kobrze i córce, której melin już nie ma) a przy tej okazji sprawdzą cały kąkuter no a tutaj może się okazać że: nielegalny windos, że nielegalnie wykorzystywane bity do frystali, że piracone duszki i inne gierki tego typu, że jednak studio z kartonu, że jednak kobra do niesamowity bazyl......ale ja nie wiem nic nie wiem.... popostu #bonzo będzie miał nie-mi-ło jaksiemuwi... #patostreamy
  • 1
@Lo_Baben: Jak dla mnie bardzo bardzo dobrze robi, powinien po wyroku jeszcze solidny #!$%@? mu spuścić, już dawno! Bonzo powinien byc lany na kazdym kroku przez to jakim jest człowiekiem i jak się zachowuje i dla siebie i dla innych, tu już teksty internetowe nie wystarczą ani gadki szmatki tego typu, to już tylko #!$%@? w realnym życiu zostaje żeby czegoś się MOŻE nauczył. Benc