Bosak to ma #!$%@?. Ledwo coś mu się udało a juz 1/3 konfederackiego elektoratu jedzie po nim jak po burej suce, że przecież miał stoliki wywracać a nie dogadywać się z lewakami (a głosował na niego PIS). Oni jedyne czego oczekują to bycia anty wszystko, w opozycji do robienia czegokolwiek konstruktywnego. Zaraz Korwin zrobi nową partie i do niego wrócą, a Konfa będzie próbowała znormalmieć i przekonać do siebie elektorat mniej radykalny.
@SRzeyamlon: serio? Ja jak na razie widziałem jedynie płacze z drugiej strony, że jak to tak w ogóle rozmawiać z kimś z Konfederacji. I że skandal, że Bosaka wybrali.
@SRzeyamlon: Konfederacja miała iść po reset systemu, nie po dołączenie do ekipy. "Znormalniała" Konfederacja nic nie rozwiązuje, tylko powiększa problem.
@true-true: co to znaczy reset systemu i opisz proszę jak partia z 15 posłami ma realizować ten cel.
Poszli byc konstruktywną opozycją w opozycji do popisu który mimo różnej retoryki realizuje podobne wizje państwa. Tyle w rzeczywistości mogą zrobić. Oczekiwałbym ze popra dobre projekty i będą przeciw złym. A nie, ze będą anty każdy projekt.
@SRzeyamlon: serio? Ja jak na razie widziałem jedynie płacze z drugiej strony, że jak to tak w ogóle rozmawiać z kimś z Konfederacji. I że skandal, że Bosaka wybrali.
@Shagal: to sobie wejdź na twittera konfederacji xD
#konfederacja #polityka
@SRzeyamlon: Pytanie która część. Stawiam, że korwinistyczna, a nie narodowa.
Poszli byc konstruktywną opozycją w opozycji do popisu który mimo różnej retoryki realizuje podobne wizje państwa. Tyle w rzeczywistości mogą zrobić. Oczekiwałbym ze popra dobre projekty i będą przeciw złym. A nie, ze będą anty każdy projekt.
@Shagal: to sobie wejdź na twittera konfederacji xD