Wpis z mikrobloga

#kononowicz nigdy nie umrze! Ixel olgierdano, ich twarze i tak każdy już znał, ixel pokazał i co? I tak wiedzieliśmy jak wygląda nikt nic nie stracił, ja bym nawet to wspierał bo jak będą robić dou lajty to z obrazem będzie większy potencjał do oglądania, tymczasem na szkolnej Tomeczek już zaklimatyzowany siedzi w samych nachah naprzeciw knura, i ogółem jestem cały czas zwolennikiem teorii że #patostreamy nie umarły ale ewoluują, pierwszy czynnik to taki że od początków yt dużo się pozmieniało, raz polityka yt, dwa widzowie starsi to i mniej bawi ich taki rodzaj kinematografii rozrywkowej, ogółem złote lata yt polegały w większości na nagrywaniu różnych dziwadeł, każdy tutaj sobie wymieni jakiegoś bohatera, i teraz to całe te już tego nie będzie. Przed erą yt każdy gówniarz miał w swojej okolicy taki obiekt i każdego to bawiło widząc jakiegoś miejscowego dziwaka, później było to łatwiejsze bo dużo rzeczy przeszło do internetu, i to tutaj można było zaobserwować jak wygląda życie patologi. Z biegiem czasu każdy też wydoroślał i coraz mniej ludzi będzie chciało dostarczać rozrywki bo raz nieopłacalne a dwa wiedzą z czym to się wiąże.
A co w tym wszystkim najważniejsze, cała otoczka szeroko pojętego patostramu polegała na tym że było to naturalne można było zobaczyć, poznać życie jakiegoś chłopa i z niczym się nie kryli, złą sławą patostream okrył się od magikala, nie oglądałem bo mnie to nie bawiło ale głównie tego typu filmy powinny nazywać się patostream, ponieważ sama nazwa to wskazuje.
A co do szkolnej, Nawet jak zmieni się podredaktor i zarządca ekypy to i tak stara szkolna już nie wróci.
patryk-milanoyt - #kononowicz nigdy nie umrze! Ixel olgierdano, ich twarze i tak każd...

źródło: 2c43c3f30c6bf2699b8b6aab14e9a7f181a1b324ede4cd2065f87b3ac4ec5884,w800~2

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
@patryk-milanoyt: patostrramy już nie będą takie same głównie dlatego że wtedy też młodzi #!$%@?, dzisiaj nikt młody w to chętnie nie wejdzie bo wie z czym się wiąże po banach rafonixa itp, tylko starsi ludzie zostają co mają w dupie jakiś tam YT byle.dostac kilka dych na alko czy mleko i upodla się do najgorszego stopnia.
  • Odpowiedz
@Matii323: właśnie tego typu benc kryptydy najlepsze są gdy nie znają mechanizmu yt, zarobki, co dzieje się z filmami, po prostu nagrywają się lub pokazują. Coraz mniej znajdziesz takiego ciemnogrodu. Też postęp nastąpił i mniej już jest takich dziadeł. Ale był na tiktoku taki synek konona ziulek, około 20 więc może jeszcze jakieś komedie się pojawią.
  • Odpowiedz