Aktywne Wpisy
PancakeV +2
Jaki jest wasz główny cel pracy?
Miałem ostatnio dyskusję że współpracownikami i oni mówili że nie pracują tylko dla pieniędzy, “pieniądze to nie wszystko”.
Jestem młodszy od nich o kilka(naście) lat a nasze poglądy tak się różniły. Oni nie mają wiary w swoją pracę, ja nie powinienem wymagać, “pieniądze nie są najważniejsze”
Lubie ich ale z mojej perspektywy praca to 100% kasa.
Czy na prawdę czlowiek może sie spełniac w pracy czymś
Miałem ostatnio dyskusję że współpracownikami i oni mówili że nie pracują tylko dla pieniędzy, “pieniądze to nie wszystko”.
Jestem młodszy od nich o kilka(naście) lat a nasze poglądy tak się różniły. Oni nie mają wiary w swoją pracę, ja nie powinienem wymagać, “pieniądze nie są najważniejsze”
Lubie ich ale z mojej perspektywy praca to 100% kasa.
Czy na prawdę czlowiek może sie spełniac w pracy czymś
Neeveermind +241
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
@Kapitalista777: Oczywiście, że normalne - to najlepszy sposób na aktywizm, tym bardziej, że żyjemy w kraju, gdzie pary jednopłciowe są dyskryminowane prawnie. Normalizowanie homoseksualności jest jak najbardziej pożądane, w końcu to nie jest coś patologicznego (ani psycho, ani fizjologicznie), tylko jest to po prostu normalna orientacja - niestety niektórzy tego nie pojmują xd
Chodźcie sobie gdzie chcecie, ale dzieci zostawcie w spokoju.
@Kapitalista777: Ale nie ma potrzeby pisać żeby osoby homoseksualne "zostawily dzieci w spokoju", bo nie są dla nich żadnym zagrożeniem. Dzieci w spokoju zostaw Ty, socjopato, bo młodzież będącą w związku z osobą tej samej najpewniej byś po prostu zwyzywał, atakował, ty jesteś większym zagrożeniem ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Prawie połowa pedofilów, to pedofile homoseksualni, fanatyku.
@Kapitalista777: Skąd te dane? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Oczywiście pomijając idiotyczne założenie, że pedofilie (czyli parafilię) można stawiać na równi z orientacją seksualną (czyli czymś normalnym, nie wzgledem dzieci), bo to całkowity absurd. No i w jaki sposób wysoki odsetek pedofilów czujących pociąg do dzieci sprawia, że osoba homoseksualna wzgledem doroslych jest wiekszym zagrozeniem dla dziecka niz przecietny hetero Kowalski?
@Kapitalista777: Jak pociąg pedofilów do dzieci ma się do homoseksualnych osob jako zagrozenia wobec dzieci? Bo chyba prosiłem abyś wyjaśnił, a tu nic, zero. I zrodla tez nie ma, wiec przypominam.
Pierwsze lepsze. Każde dane potwierdzają, że ofiara pedofila jest tej samej płci w od 30, aż do 50%