Aktywne Wpisy
skrajnie-umiarkowany +1473
Zmarł polski żołnierz raniony na granicy.
W tym wątku wrzucamy mordy tych którzy szczuli przeciwko Polsce, przeciwko polskim żołnierzom i SĄ ZA TO WSPÓŁODPOWIEDZIALNI
#bekazlewactwa #wojna #ukraina #polska #rosja
W tym wątku wrzucamy mordy tych którzy szczuli przeciwko Polsce, przeciwko polskim żołnierzom i SĄ ZA TO WSPÓŁODPOWIEDZIALNI
#bekazlewactwa #wojna #ukraina #polska #rosja
źródło: 68e9a8fb-2eb1-4878-96ac-642894445cb4
Pobierz
rosea_balteum +115
Cześć! ʕ•ᴥ•ʔ Brakuje mi jeszcze kilku odpowiedzi do ankiety do pracy dyplomowej.
Jeśli chociaż raz korzystaliście z Paczkomatów InPost (a pewnie tak jest), ankietka jest dla was. Nie powinna zająć więcej niż 5 minut.
W ramach małej motywacji dorzucam skromne #rozdajo 30zł na wybrany bon podarunkowy lub bliczkiem na telefon. ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
Link do ankiety:
Jeśli chociaż raz korzystaliście z Paczkomatów InPost (a pewnie tak jest), ankietka jest dla was. Nie powinna zająć więcej niż 5 minut.
W ramach małej motywacji dorzucam skromne #rozdajo 30zł na wybrany bon podarunkowy lub bliczkiem na telefon. ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
Link do ankiety:
![Starship poleciał po raz czwarty. Sukces SpaceX [WIDEO]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/2975c1cb91b4518967da4dc395552fc3a9f664830c09ea8dd91a0233f5753da7,q70.png)

Więc było coś na rzeczy z Martinem ETOE. Od lat malował rowery ale jak widać nie na pełny etat bo by dorobić sobie do studiów czy spłacić kredyt. On ma chyba dobre wykształcenie. Swój warsztat jak rozumiem biznes zamknął w 2018 roku by przejść na full time yoube. I tu jak mówi od lat jest pod kreską i mówimy o dziesiątkach tysięcy euro skoro jego dziewczyna płaciła rachunki (2000 dolarów msc). Teraz nawet nie ma na farby i kupić pistolet bo mu się zepsuł.
Jednak jak wam pisałem znalazłem jego wiadomość na instagramie, że za malowanie roweru bierze od 1500 euro plus vat i ma czas w sezonie jesień-zima na 15 dodatkowych rowerów.
Coś mi sie tu nie klei. Do tego jeden film na miesiąc.
Jak dla mnie to powinien się skupić na na klientach, którzy chcą mu
Sam też mam na koncie sporo ram
Wiesz, trudno na boku gdzieś schować 9 metrowy jacht i go poł roku remontować. Robię kilka sztuk rocznie plus inne remonty. Pracuję u kogoś i firma od dziesiątek lat siedzi w kompozytach. Teraz po wielu latach w resin transfer moulding (nie wiem jak to po polsku) gdzie budowałem formy głównym profilem firmy są plastikowe septic
Przecież dopiero co malowałem swojego Cube i Vinera i naprawdę bym wydał z 50 czy więcej euro na profesjonalne szablony do malowania napisów na ramie by nic nie podciekało, łatwo sie odklejało i nie było zbyt dużych ''schodów'' pomiędzy warstwami lakieru. Ja takich rzeczy nie potrafię i trudno bym kupił sobie ploter bo po co.
On ma do tego wykształcenie, sprzęt i wiedzę to na głupich naklejkach by więcej zarobił jak
źródło: carbon
Pobierz@ujdzie: Przecież naprawili. Jak to podważysz?
No właśnie i tu cię mam. Napisałeś fajny post, dziekuję za odpowiedź ale pisaną zza ciepłego biureczka jak pracujesz z komputereczkiem, a ja #!$%@? na nieogrzewanej hali nie z rzeczami do malowania tylko obiektami jak wielka chałupa i nie mogę się pomylić przy malowaniu bo będę mieć 9 czy 15 metrów jednej strony jachtu do poprawki.
A to
Nie napisali, że tyle naprawili, więc co