Wpis z mikrobloga

@mAngelo: A coś z Androidem? Kupiłem na telefon mnóstwo aplikacji i gier, i fajnie by było nie kupować ich ponownie :) jasne że iPad na olbrzymie możliwości i w pewnych kwestiach jest bezkonkurencyjny, ale wolałbym się poruszać w obrębie jednego ekosystemu.
  • Odpowiedz
jeżeli Android to sugerowałbym Samsunga, moja była ( bo chyba tak mogę już o niej mówić ) miała Samsunga Galaxy Tab 3 7 cali i chwaliła bardo, ja również używałem go i na prawdę był w porządku, ew. Sony Xperia Z - są piękne
  • Odpowiedz
@mAngelo: Miałem Galaxy Taba 2, ale sprzedałem ze względu na chęć kupna telefonu. A co sądzisz o Tabie pro 8.0? Wprawdzie mniej niż 10 cali ale więcej niż 10
  • Odpowiedz
@L24D: Niestety nie jestem w stanie nic na jego temat powiedzieć ze względu na to że nie miałem z nim kontaktu - ani żaden znajomy - natomiast wygląda ładnie z wąską ramką na około :)

Z mojego doświadczenia - ipady: będzie Ci wszystko działa i wszystko dużo kosztować, aktualizacje zapewnione i wspracie

samsungi: są w porządku jeśli kupujesz nowsze modele, jakość wykonania z modelu na model siępolesza jednak czuć różnice w
  • Odpowiedz