Wpis z mikrobloga

#narkotykizawszespoko #ukraina
Więc tak #!$%@? .Uzupełnienie odnosnie zachowania części osób ,także w sklepach,sprawa dotyczy części osób ,bowiem wiekszosć obsługujących jest w porządku,to niestosowności nastapiły w punktach nabyć w których bywały osoby związane z psychiatrią plus częsć innego typu ,niewykluczone ,iz sfera animozji części jednostek była związana z zgłoszenia chyba odnosnie trzech sytuacji , w których żywność zawierała minusowy środek ,po jednym z podań ,gdybym nie usunał środka alkoholem sytuacja mogłaby miec tragiczny finał.Po spozyciu ostanio dorsza z punkcie o którym pisałem obecnie są problemy z sercem ,bowiem środek podobnie jak ten podany w punkcie Piekarnia Grażynka zawierał zakres usuwający hormony ,czyli zabijający poprzez m.in wyrugowanie pracy serca,podobnbie jak częsc psychotropów,odnosnie innych sytuacji napisałem wczesniej.Odnosnie niestosowności zachowań części osób jest tak,iż ,jak się okazuje to prostactwo , które udaje i zgrywa i i to prostactwo z zawyzonymi samoocenami.To osoby , kt≤orymi nie warto zawracać sobie głowy ,bowiem są za tuzinkowe,a myslałem ,że jest inaczej. Ja mam zakres dostoswany do sfery w wiekszym ośrodku ,gdzie naturalne zachowania części osób w małym osrodku to znieważanie itp.Częsc osób czyniło celowe próby znieważeń. stoswnie odwajemniam poprzez wykluczenie w obejsciu z tymi osobami zasad savoir vivreau i to wystarczy ,aby nie dac siebie znieważyć. to osoby , które zasłuszyły na lekceważenie ,za tuzinkowe ,aby czynić sferę ingerencji sądowych w tych płaszczyznach.Post nie obraża jednostek z niewielkich miast , które sa w porządku i z powodu zakresu przyjetego w srodowisku pomijają częsc ingerencji , które w wiekszym osrodku są nie do przyjęcia. Ważne kwestie to podanie trzykrotnie ujemnego srodka plus innego typu ingerencje o których nadmieniłem wczesniej,słuzby będą wiedziały co wybrać do sparwdzenia ,czyli zapewne sprawdzenie alkoholi polskiej produkcji plus tego co należy sprawdzić i wykluczyć zagrożenia.Oczywiście tuzinkowe osoby to nie te , które nie wiedzą ,nie znaja zasad i dlatego błędy ,a te , które chocby troche znaja ,a celowo czynią ujemnie i obrażać siebie nie pozwolę i w tej sytuacji stosowna ingerencja polega na lekceważeniu jednostek, bowiem szkoda czasu na podejmowanie innego typu ingerencji,bowiem nawet na to nie zasługują. Natomiast te osoby , które wprowadzały ujemne środki ,sytuacje przedstawiłem to ten kaliber jednostek, iz Słuzby z pewnoscią poczynia stoswne ingerencje. To bez urojeń itp, czyli z pewnoscia wprowadzono minusowe środki i to wyjasniłem i tak poczyniono tylko w okreslonych punktach i minimalna ilosc razy i sparwdzenie w tych dniach innej żywności to potwierdza ,jak również efekt po wprowadzeniu. Czasami jednostki uroja sobie tego typu ingerencje, natomiast w tej sytuacji bez urojeń ,bowiem świadczą o tym skutki. Rodziców równiez musze sparwdzic ,pomimo ,iz zapewniaja ,że nie podaja ,bowiem wiele lat temu podawali i kłamali ,dopiero póxniej sie przyznali ,rodziców nie sprawdziłem,choć kilka reakcji po spozyciu od rodziców było niewłasciwych,czyli tak jak po podaniuujemnych psychotropów plus nie tylko ,ale to minimalna ilosc razy i czasami lekarze , którzy łamia prawo zapisuja środek do podawania pacjentowi przez rodzine ,i zwykle to środek dopracowujacy do oddz psych. lub ośrodka karnego ,bowiem jak niemal wszystkie psychotropy usuwa zakres hormonów .
  • 1