Wpis z mikrobloga

W gorących fajnopolactwo jak i wszelkiej maści inne neuropejskie owsiki ubolewają jak to PiS szczuje na Tuska i odczłowiecza całą opozycję, tymczasem kilka postów niżej również w gorących pościk miłującego bliźniego neuropka który kwestionuje czy wyborca konfederacji zarabiający 3k miesięcznie to w ogóle człowiek xDDD

Brakuje mi tylko jeszcze "TY POLSKA KONFEDERACKA KUHHHWO ZARABIAJĄCA 3k miesięcznie" XDDD

I jeszcze prośba - nie wycierajcie sobie pysków jakimiś górnolotnymi tekstami że zmieniacie polską politykę i oblicze tego kraju, wprowadzacie praworządność i demokracje. Gówno wprowadzacie i gówno zmieniacie. XD

#bekazlewactwa #bekazpodludzi #4konserwy #lewackalogika #takaprawda #zalesie #konfederacja #polityka
skrajnie-umiarkowany - W gorących fajnopolactwo jak i wszelkiej maści inne neuropejsk...

źródło: dSTb8jV

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
kawiorowa lewica

@77023: Jak ktoś o poglądach lewicowych ma trochę kasy to "kawiorowa lewica, on tylko udaje że się koleguje z ludem", a jak ktoś o tych samych poglądach jest ubogi to "roszczeniowy pasożyt, sam nie umie zarobić, więc od innych by brał".
  • Odpowiedz
@77023: No zrozumiałem za pierwszym razem o czym piszesz. Dokładam tylko od siebie, że jak podobni Tobie widzą ubogiego lewicowca, czyli już nie przedstawiciela "kawiorowej lewicy" to używają kolejnej karty joker - ten lewicowiec to pasożyt i nierób, nie ma i chciałby innym zabrać.
  • Odpowiedz
@skrajnie-umiarkowany: ja tu takiego kwestionowania nie widzę, badania do których się odwołuje znam i widziałem, ich rzetelności nie weryfikowałem jadnakowoz. Czy można było to napisać delikatniej, grzeczniej? Zapewne tak, ale wciąż było to merytoryczną odpowiedzia na postawione pytanie, a jedyną osobą która się zesrała jesteś Ty. Aż tak zabolało?
  • Odpowiedz
kawiorowa lewica gardząca człowiekiem pracy

@77023: nikt tu nikim nie gardzi (no może za wybory polityczne co najwyżej) tylko to stwierdzenie faktów że konserwatysci są mnie inteligentni i to przede wszystkim wynika z tego że mniej inteligentne osoby chętniej podziela proste, stabilne, tradycjonalistyczne poglądy
  • Odpowiedz