Wpis z mikrobloga

Nie rozumiem co zrobił Chad odsyłając Ole, która jeździ Passatem B9 i wziął Sare ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Bonzo - szkoda tej sytuacji z Natalią, ale faktycznie Laura była u niego najlepsza. Dziewczyna ma wdzięk i jak to dobrze poprowadzi to będą razem.

Don Wasyl - tutaj Ewka wróci do faworytki, myślę, że będą razem po programie, ale max. do świąt,

Koniara - w szaleństwie Irka jest metoda, pewnie go wybierze i będą razem, wbrew pozorom ich charaktery mogą się uzupełniać

Pomidorowa - nikt tu nie zostanie. Zaskoczeniem jest młody chad, który miał być dynamiczniakiem a jest przeciętny.

#rolnikszukazony
jmuhha - Nie rozumiem co zrobił Chad odsyłając Ole, która jeździ Passatem B9 i wziął ...

źródło: 332712319_281631178182486_5507800689610446376_n

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
@jmuhha:

Plot twist:

Ewa i Mikołaj tak naprawdę są parą, ale to ukrywają i zgłosili się do programu dla beki i atencji. Po programie założą kanał MILF and MIKI i będą trzepać hajs z Youtube. ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@jmuhha: moim zdaniem Ewka też szybko pogoni Waldka, nie wytrzyma do świąt. Przecież musiałaby przez pół roku z nim wytrzymywać, dać się całować, macać itp - nie sądzę żeby miała na to ochotę.
  • Odpowiedz
Koniara-nie będzie z nikim. Opowieści o jej powodzeniu w liceum żenada. Ona jest mega pokrzywiona przez życie. Jest zblazowana. Przy takim hajsiwie powinna mieć jakiś dystans, a ona przypomina nauczycielkę niemieckiego co cieszy się jak z deklinacji postawi na 30 uczniów 25 jedynek, bo 5 szczęśliwców nie zdołało przepytać. Sama poszła szukać miłości do TV. Gość zrobił to samo. On zły-ona dobra. Mentalność Kaliego co kradł krowę-dobrze, ale jak mu... Don Wasyl-gra.
  • Odpowiedz
Pomidorowa - nikt tu nie zostanie. Zaskoczeniem jest młody chad, który miał być dynamiczniakiem a jest przeciętny.

@jmuhha: W sumie nie było z nim randki, więc nie wiadomo. Moim zdaniem gość tam poszedł bo się założył z kumplami, ze wyrwie starą panne w programie tv ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@jmuhha: gość miał kilka nieudanych związków więc nie szukaj logiki. Rozstania bardziej wyniszczają niż narkotyki.

Stąd laski powyżej 28 lat są już tak przetyrane psychicznie że będą odwalać i lepiej brać mlodsze
  • Odpowiedz
@bulba1605: Skoro wysłała list to chyba zakładała taką ewentualność? Zwłaszcza, że Waldek jest wyliniałym dziwakiem a ona plasuje się kilka lig wyżej. Dziwnym by było jakby nie zaprosił jedynej kandydatki mającej więcej niż 4/10. Także nie wiem jaki był jej plan? Raczej nie zakładała sobie, że do produkcji dotrze, że kombinował na boku i da jej to pretekst, by mu podziękować. Według mnie świadomie wybrała starszego i z przeszłością, bo chciała
  • Odpowiedz
Ja właśnie stawiam na taką mitomanię. To tak jak wujek Krzysiek powie wiesz ja w 1970 roku byłem na obozie z Darkiem Dziekanowskim, więc w piłkę nożną, to grałem lepiej niż te wszystkie Miliki. Dodatkowo ona ma dość wybujałe ego. Nie ma dystansu i stawiam, że jest tak despotyczna, że każdy kto mógł-rozstawał się z nią. Od niej odpycha charakter, bo te 3 chłopy coś w niej widzieli pisząc do niej, a
  • Odpowiedz
@Sylwiusz89: Nawet wiem co w niej widzieli, samotną kobietę dającą perspektywę na ustatkowanie się. Idę o zakład, że nikt się nie zauroczył nią po obejrzeniu wizytówki i zgłosili się, bo trafiła się laska, u której mieli szanse, tyle. I jasne, może być tak jak piszesz, że z tym powodzeniem to mitomania, że w rzeczywistości kręciło się wokół niej dwóch chłopów, jednego odstraszyła na etapie randek a drugi uciekł po miesiącu, ale
  • Odpowiedz
@Sylwiusz89: Jak na razie to ona podziękowała Matiemu (?). Nie wiem będzie z resztą, ale ja im się dziwię, że jeszcze im się chce. Przecież ona jest stara, wredna i brzydka. Szkoda na nią czasu...
  • Odpowiedz