Aktywne Wpisy
powodzenia +1
zastanawiam się czemu ludziom się chce układać przed przednia szybą ten kosmiczny kocyk, przecież nawet jak się wejdzie do najgorętszego auta na świecie, to po minucie klima załatwia sprawę. no chyba, że ktoś nie ma klimy, wtedy rozumie.
#motoryzacja
#motoryzacja
oficjalniemartwa +12
Poszłam na koncert, bo chciałam potańczyć. Tymczasem obok stała typiara, co gapiła się na mnie cały czas oceniajacym wzrokiem, gdy to robiłam. Baby to #!$%@?
Bonzo - szkoda tej sytuacji z Natalią, ale faktycznie Laura była u niego najlepsza. Dziewczyna ma wdzięk i jak to dobrze poprowadzi to będą razem.
Don Wasyl - tutaj Ewka wróci do faworytki, myślę, że będą razem po programie, ale max. do świąt,
Koniara - w szaleństwie Irka jest metoda, pewnie go wybierze i będą razem, wbrew pozorom ich charaktery mogą się uzupełniać
Pomidorowa - nikt tu nie zostanie. Zaskoczeniem jest młody chad, który miał być dynamiczniakiem a jest przeciętny.
#rolnikszukazony
Plot twist:
Ewa i Mikołaj tak naprawdę są parą, ale to ukrywają i zgłosili się do programu dla beki i atencji. Po programie założą kanał MILF and MIKI i będą trzepać hajs z Youtube. ( ͡º ͜ʖ͡º)
@jmuhha: W sumie nie było z nim randki, więc nie wiadomo. Moim zdaniem gość tam poszedł bo się założył z kumplami, ze wyrwie starą panne w programie tv ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Stąd laski powyżej 28 lat są już tak przetyrane psychicznie że będą odwalać i lepiej brać mlodsze