Wpis z mikrobloga

#wykop #mikroblog #kiciochpyta
Da sie jakos zaznaczyc tych co maja mnie na czarno?

Czlowiek chce pomoc i wyjasnic problem jakiegos mirka. Naprodukuje sie a tu "akcja niedostepna" Jakis miras pytal o polecenie sieci kom bo z obna ma problemy. Troche mam z tym doczynienia to chcialem pomoc. No ale nie to nie :P

No bez sensu - skoro nie moge odpowiedziec to po co moge kliknac odpowiedz i info ze nie moge pojawia sie dopiero przy klikaniu wyslij?
  • 13
No bez sensu - skoro nie moge odpowiedziec to po co moge kliknac odpowiedz i info ze nie moge pojawia sie dopiero przy klikaniu wyslij?

@gorzki99: z punktu widzenia marcina, działa. zrobiłeś dodatkowy wpis żeby ponarzekać, czyli rogale do przodu.
z punktu widzenia marcina, działa. zrobiłeś dodatkowy wpis żeby ponarzekać, czyli rogale do przodu.

@zimowyporanek: Zrobilem ale nie wyslalem. Jak niby to ma dzialac?

masz coś takiego jak "notatki o użytkownikach"

@Felixu_enjoyer ok czyli za kazdym razem przed kliknieciem 'odpowiedz" na nicka musze se najechac i sprawdzic. No i oczywiscie za pierwszym razem (zanim dam notatke) to nie zadziala.
Mi chodzilo bardziej o cos w stylu jakies "kropki", "gwiazdki" itp przy
@Felixu_enjoyer: Tak tez ostatnio zrobilem bo cos mi zaswitalo ze wczesniej nie moglem wyslac :)
Dalej to obejscie problemu a nie rozwiazanie. Skoro nie moge odpowiedziec danemu uzytkownikowi to po co jest aktywne "odpowiedz"?
No chyba ze to za skomplikowane dla prgramistow wypoka :P
@Felixu_enjoyer: Widac ze ludzie sie juz przyzwycaili ze w tym kraju obchodzenie problemow to cos normalnego. W mojej poprzedniej robocie tez tak mialem. Najwazniejsze zeby dzialalo a nie wazne jak to osiagnac.

W obecnej firmie tak to nie dziala i moze dlatego zmienilem podejscie. Jak cos robis to rob to dobrze. Problem ma byc rozwiazany a nie "obeszniety". Alejak widac michau i jego gromadka to wczesny PRL.
Rozszerzenie Wykop X ma funkcję sprawdzania czy autor wpisu ma Cie na czarnej liście i blokuje możliwość komentowania pod jego wpisem:

jeśli tak pokazuje Ci na czerwono że jesteś zablokowany przez autora
https://github.com/wykopx/WykopX/wiki/Wykop-X#autor-wpisu-ci%C4%99-blokuje

Przy okazji Notatki dodane do użytkowników wyświetlają się od razu przy nicku - to jest funkcja w "Wykop X Style".
Notatkowator: https://github.com/wykopx/WykopX/wiki/Extra#notatkowator

@gorzki99 @zimowyporanek @Felixu_enjoyer @NaczelnyAgnostyk
Pobierz WykopX - Rozszerzenie Wykop X ma funkcję sprawdzania czy autor wpisu ma Cie na czarne...
źródło: d466997f-f097-40f8-841a-e9859f431ae5