Aktywne Wpisy

Adamfabiarz +237

mowcaumarlych +54
#!$%@? akcja we #wroclaw #zima sniegu #!$%@?, ślisko jak pieron, jadę z różową na Auchan bielany aby z kulturą sprawdzić sprawność ręcznego, a tu w oddali na odcinku 2-pasmowym w poprzek #policja na bombach. 3 chamów stoi i zatrzymują wszystkich. Podjeżdżamy 2 z 3 policjantów uzbrojonych w uzi w gotowości bojowej, sprawdzają blachy i świeca do środka. Zaznaczę tylko że widać kiedy ktoś ma po prostu broń, a kiedy ktoś jest gotowy

Da sie jakos zaznaczyc tych co maja mnie na czarno?
Czlowiek chce pomoc i wyjasnic problem jakiegos mirka. Naprodukuje sie a tu "akcja niedostepna" Jakis miras pytal o polecenie sieci kom bo z obna ma problemy. Troche mam z tym doczynienia to chcialem pomoc. No ale nie to nie :P
No bez sensu - skoro nie moge odpowiedziec to po co moge kliknac odpowiedz i info ze nie moge pojawia sie dopiero przy klikaniu wyslij?
@gorzki99: z punktu widzenia marcina, działa. zrobiłeś dodatkowy wpis żeby ponarzekać, czyli rogale do przodu.
@zimowyporanek: Zrobilem ale nie wyslalem. Jak niby to ma dzialac?
@Felixu_enjoyer ok czyli za kazdym razem przed kliknieciem 'odpowiedz" na nicka musze se najechac i sprawdzic. No i oczywiscie za pierwszym razem (zanim dam notatke) to nie zadziala.
Mi chodzilo bardziej o cos w stylu jakies "kropki", "gwiazdki" itp przy
Dalej to obejscie problemu a nie rozwiazanie. Skoro nie moge odpowiedziec danemu uzytkownikowi to po co jest aktywne "odpowiedz"?
No chyba ze to za skomplikowane dla prgramistow wypoka :P
W obecnej firmie tak to nie dziala i moze dlatego zmienilem podejscie. Jak cos robis to rob to dobrze. Problem ma byc rozwiazany a nie "obeszniety". Alejak widac michau i jego gromadka to wczesny PRL.
@gorzki99: jak nie wysłałeś? a co ja teraz czytam? zobacz jaki ruch z powodu braku jednej funkcjonalności. a takich narzekaczy jest więcej.
@zimowyporanek: aaaa takie buty :)
No to fakt :)
Narzekanie narzekaniem ale niektore "niedociagniecia" wypoku sa po prostu zalosne. Wstyd by mi bylo jakbym to ja odpowiadal za taki produkt.
jeśli tak pokazuje Ci na czerwono że jesteś zablokowany przez autora
https://github.com/wykopx/WykopX/wiki/Wykop-X#autor-wpisu-ci%C4%99-blokuje
Przy okazji Notatki dodane do użytkowników wyświetlają się od razu przy nicku - to jest funkcja w "Wykop X Style".
Notatkowator: https://github.com/wykopx/WykopX/wiki/Extra#notatkowator
@gorzki99 @zimowyporanek @Felixu_enjoyer @NaczelnyAgnostyk