Wpis z mikrobloga

Ostatnio #spotify wprowadziło jakąś zmianę w apce i mnie ostro w------i.

Lubię sobie słuchać kontretnej grupy albumów danego wykonawcy i jeszcze niedawno żeby wybrać interesujące mnie wydania artysty bez tworzenia playlist to po prostu dodawałem wykonawcę do ulubionych, potem poszczególne albumy i było spoko. Z Biblioteki mogłem wejść do artysty, kliknąć w polubione i dać PLAY. Muzyka zaczynała lecieć losowo tylko z tych albumów co polubiłem, miodzio.

A teraz? Dalej albumy są pod wykonawcą w polubionych ale nie mogę ich puścić razem, co najwyżej wejść w konkretny i tylko z niego puszczać muzykę. Żeby było jak dawniej to bym musiał dodać każdą piosenkę z albumów do ulubionych, a to syf...

Wie ktoś czy jest jakaś opcja na powrót do poprzedniego rozwiązania bez tworzenia specjalnych playlist per wykonawca? #kiciochpyta

picrel, PLAY puści tylko dwie polubione piosenki a nie wszystkie z "polubionych wydań" poniżej

DarkAlchemy - Ostatnio #spotify wprowadziło jakąś zmianę w apce i mnie ostro w------i...

źródło: IMG_20231029_140128

Pobierz
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@DarkAlchemy: Panie, ostatnia aktualizacja to same błędy widzę - chcę posłuchać, albumu danego artysty, legalnego i zablokowali go, gdzie bez aktualizacji był normalnie. To, co oni ostatnio z tym serwisem wyprawiają, to jesy kompletny dramat.
  • Odpowiedz