Aktywne Wpisy
niebadzogrem +15
Nie umiem w gospodarkę wiec niech ktoś mi powie o co chodzi :D
Podwyżka minimalnej sprawia że ceny idą w górę, część zakładów upada bo pracodawcy nie stać by zatrudniać za tyle pracowników.
Z drugiej strony za minimalną ciężka wyżyć. Za tyle nie wynajmiesz mieszkania/ wyżywisz się itd.
Zatem
Podwyżka minimalnej sprawia że ceny idą w górę, część zakładów upada bo pracodawcy nie stać by zatrudniać za tyle pracowników.
Z drugiej strony za minimalną ciężka wyżyć. Za tyle nie wynajmiesz mieszkania/ wyżywisz się itd.
Zatem
kontodlabeki +131
doczekaliśmy się zakończenia mordęgi
Lubię sobie słuchać kontretnej grupy albumów danego wykonawcy i jeszcze niedawno żeby wybrać interesujące mnie wydania artysty bez tworzenia playlist to po prostu dodawałem wykonawcę do ulubionych, potem poszczególne albumy i było spoko. Z Biblioteki mogłem wejść do artysty, kliknąć w polubione i dać PLAY. Muzyka zaczynała lecieć losowo tylko z tych albumów co polubiłem, miodzio.
A teraz? Dalej albumy są pod wykonawcą w polubionych ale nie mogę ich puścić razem, co najwyżej wejść w konkretny i tylko z niego puszczać muzykę. Żeby było jak dawniej to bym musiał dodać każdą piosenkę z albumów do ulubionych, a to syf...
Wie ktoś czy jest jakaś opcja na powrót do poprzedniego rozwiązania bez tworzenia specjalnych playlist per wykonawca? #kiciochpyta
picrel, PLAY puści tylko dwie polubione piosenki a nie wszystkie z "polubionych wydań" poniżej