Aktywne Wpisy
KonserwatywnyMocny +418
Na TVP mówią że powodzianie mogli się umyć po raz pierwszy od 3 dni xD
Tymczasem ja myjący się co 5-7 dni xD
#powodz
Tymczasem ja myjący się co 5-7 dni xD
#powodz
latarnikpolityczny +342
#powodz
Moze mi ktos obeznany racjonalnie wyjaśnić jakim cudem ten bezdenny pustak zostal wiceministrem i nadal sie trzyma stolka?
Przeciez to jawnie bije w rzad Donalda, bo wydaje sie ze przeszliśmy juz etap smiechu i obecnie jestesmy na etapie zażenowania ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Moze mi ktos obeznany racjonalnie wyjaśnić jakim cudem ten bezdenny pustak zostal wiceministrem i nadal sie trzyma stolka?
Przeciez to jawnie bije w rzad Donalda, bo wydaje sie ze przeszliśmy juz etap smiechu i obecnie jestesmy na etapie zażenowania ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Teraz zacznie się zrzucanie winy na firmę obsługującą transmisję, ale tam było wszystko ok czego dowodzi praca restreamów, bez zarzutów. Skoro nie dało się zalogować do serwisu to przyczyna jest gdzieś indziej. Banda amatorów do szczania.
Krótko mówiąc piraci lepiej obsłużyli transmisję, mając dostę do źródła niż zrobili to sami organizatorzy. Dla uproszczenia, wyobraź sobie, że na jakimś serwerze leży obrazek.jpg. Serwis piracki ma do niego dostęp i wyświetla w pełnej jakości, a właściciel obrazka nie potrafi go hostować, bo nie przygotował odpowiednio serwisu.