Aktywne Wpisy
Altru +1127
KRZYSZTOF_DZONG_UN +215
Przeklęci lewacy znowu robią jakieś durne happeningi zamiast zajmować się polityką na poważnie!
A nie sorry, to nasza gwiazda prawicy, znana z tego, że ma długie nogi i jest "w miarę ładna" jak na środowisko kuców xDDDD
Pierwszy dzień nowej kadencji Parlamentu Europejskiego i już Konfederosja musi przynosić nam wstyd xDDDD Chryste Panie a co będzie, jak gżegoż zacznie swoje performance...
#bekazpisu #bekazkatoli #bekazkonfederacji #neuropa
A nie sorry, to nasza gwiazda prawicy, znana z tego, że ma długie nogi i jest "w miarę ładna" jak na środowisko kuców xDDDD
Pierwszy dzień nowej kadencji Parlamentu Europejskiego i już Konfederosja musi przynosić nam wstyd xDDDD Chryste Panie a co będzie, jak gżegoż zacznie swoje performance...
#bekazpisu #bekazkatoli #bekazkonfederacji #neuropa
Nieco w innym temacie: ręce mi opadają, gdy słyszę emocjonalnych niedorostków, którzy czasami beztrosko i bezmyślnie oznajmiają, że chcieliby aby Polska zarządzana była przez zagraniczny ośrodek, na przykład Berlin. Po pierwsze, Niemcy są bardzo nacjonalistycznym krajem, na każdym poziomie i nie będą zainteresowani rozwojem tego regionu ponad pewien poziom. Po drugie, zrzeknięcie się znacznej części suwerenności będzie oznaczało, że nawet stosując demokratyczne narzędzia, będzie niezwykle trudno odsunąć niekorzystną dla Polaków władzę.
Spodobało się Wam wyautowanie PiSu z rządu, prawda? To teraz pomyślcie jakie szanse mielibyście, aby na szczeblu UE wyautować niemieckich, czy szwedzkich przygłupów, którzy doprowadzają Europę do katastrofy swoją polityką migracyjną albo odrzucających strategiczne inwestycje infrastrukturalne w Polsce. Nie mielibyście żadnych szans, konkurując z zaczadzonymi zachodnimi społeczeństwami.
#polska #uniaeuropejska #ue #migranci #imigracja #opinia #niepopularnaopinia
@wjtk123: Prawda
https://100aferpis.pl/
@wjtk123: Tak
Komentarz usunięty przez autora
prawda jest taka, że dla cywilizacji unifikacja to jedyna droga rozwoju i możliwość pokojowej koegzystencji.
Jest to naturalny krok który musi się odbyć i odbędzie tak czy inaczej.
Widać dziś jak na dłoni, że państwa narodowe i tożsamość narodowa to tylko i wyłącznie podstawa do
To będzie dogorywanie, później kryzys, wojna i zmiana systemu. Syf będzie taki ze ludzie będą się cieszyć, że jest jakakolwiek stabilność - tak zamontują nowy system. Pytanie jak on będzie wyglądał - kto będzie architektem. Czyli kto wyjdzie na wojnie najlepiej.
Stawiam na stare lisy za wielkiej wody. Tam siedzą najcwańsze cwaniaki i nie chodzi mi o establishment.
@wjtk123: no jest to bardzo konkretny argument na nie. Natomiast pierwszy akapit to wróżenie z fusów i to w dodatku bezsensowne, bo rownie dobrze można powiedzieć że, jedyną alternatywą Polski będzie powolna śmierć ekonomiczna jako państwa ściśniętego pomiędzy pomiedzy federacją rosji, a federacją UE.
A w ogóle
@Talarsson
pamiętam to. Byli byśmy dziś na poziome Ukrainy gdyby nie unia.
Niczym się nie różnisz od imigrantów którzy tylko pobierają socjal a nie mają żadnego szacunku wobec instytucji który ten socjal dają.
Wstydu nie masz i się tym jeszcze chwalisz.
Xd
Źle mnie zrozumiałeś. Ale tam gdzie najcwańsze łby, tam będzie grany główny interes. State street, vangard, black rock, ishares.
Jak myślisz, właściciele większości spółek na świecie, nie będą chcieli w jakiś sposób zadbać o swój interes?
Empire to przecież stary, nie modny już budynek - nikt ważny tam nie siedzi.
@wjtk123: Bo ty jesteś ten odczadzony co włączył myślenie niby, co? weź nie #!$%@?
@wjtk123: to nie ma znaczenia. Wrogiem jest tylko pis. Tylko pis won, reszta gut
Jeśli politycy mają monopol na przemoc to wall street ma monopol na broń - narzędzia tej przemocy. Nie zapominaj o tym.
Pomyliłem, a miałeś rację - chodziło mi o Larego Finka z blackrock.
Jeśli sądzisz ze główny skoncentrowany światowy kapitał niema swojego interesu to chyba nie wiesz jak działa