Wpis z mikrobloga

@Dorciqch i takich kierowców mamy. Coś tam z kursu pamięta, że mgła, coś tam, że światła i cyk przeciwmgielne przy widoczności na kilometr w przód.

Co lepsi włączają jeszcze tylne mgłówki.

W centrum miasta
  • Odpowiedz
  • 0
@melekhov dużo słychać, co ciekawe np. w trakcie ostatniego meczu z legią lepiej słychać było kibiców przyjezdnych niż naszych
@casines i tak źle i tak niedobrze. No nie dogodzisz ( ͡º ͜ʖ͡º)
@jmuhha w ciągu ostatnich trzech lat budowa bardzo poszła do przodu. Jest dach, są okna, ostatnio robili elewację od strony Witkiewicza. Krzyż na kościele przed wyborami się świecił na kolorowo. Po wyborach
  • Odpowiedz
@Gleba_kurfa_Rutkowski_Patrol: lepiej zeby wlaczali przy byle gowno mgle zeby nie wiedzieli ze cos takiego istnieje przy widocznosci <50m, albo zeby jechali w ogole tylko na przednich dziennych, juz nie raz takich agentow w jakiejs ulewie czy mgle widzialem xD
  • Odpowiedz
  • 0
@melekhov darcie ryja fajne jest, chyba że drą się "jazda z #!$%@?, hej pogoń jazda z #!$%@?", ale od tego już jakis czas temu odeszli. Bardziej przeszkadza mi zastawianie każdego skrawka przestrzeni samochodami i łojenie browara przy wejściu do mojego bloku, bo ta kibicowska dzicz nie umie po sobie zostawić porządku ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@melekhov przed pandemią standardem była ta przyśpiewka na początku meczu, po pandemii się pozmieniało, ale może to dlatego, że teraz chyba są transmisje w tv?
nie przepadam za piłką nożną, ja zdzierałam gardło na meczach espadonu Szczecin, a potem stoczni jak klub istniał ( ͡° ʖ̯ ͡°) czasami mi się zdarza na chemika pójść
  • Odpowiedz