Aktywne Wpisy
brainmixer +310
W sklepie mi te płytki się podobały, a tutaj... już sama nie wiem.... Pytałam się fachowca, ale on mówi, że tak ma być. W komentarzu więcej zdjęć. A co Wy myślicie Mirabelki i Mireczki? Jest ok?
#remontujzwykopem #remont #budujzwykopem
#remontujzwykopem #remont #budujzwykopem
CorniShon007 +89
#piramidaplusowa
AMBER PLUS
Każdy chyba już zna zasady.
1. Plusujesz post
2. Plusujesz wszystkie komentarze
AMBER PLUS
Każdy chyba już zna zasady.
1. Plusujesz post
2. Plusujesz wszystkie komentarze
to dobre pytanie (patrzy pod nogi chodząc po garażu). Sprawa jest prosta. Gdy już przestał płakać wygadał mi się mimochodem, że w 2019 roku, dokładnie w maju tego feralnego roku wylał kawę na środkowe siedzenie!! Zresztą co ja wam będę gadał, pokaże wam jak to wygląda w środku [cięcie]
Mamy tutaj ultrafiolet, który dostałem od mojego znajomego Michała, którego już pewnie dobrze znacie i świecimy sobie. Tutaj nic, tutaj nic, ale patrzcie na to (przybliża kamerę) tu jest ewidentna plama!! Tak nie może być!! Ale tylko spokojnie, mam już pewien plan działania [cięcie]
A więc co chcę zrobić to doświetlić sobie środek. Taka podstawa. Zamontuje te oto ledy dookoła siedzenia. Znalazłem je w nowo wybudowanej koło mnie Mrówce. Najmocniejsze jakie znalazłem, nie są jakieś mega mocne, ale do takiej roboty w zupełności wystarczą. Krok drugi namoczę cała siedzenie wodą utlenioną i zostawię na dwie doby uzupełniając wodę, gdy tylko siedzenie wyschnie. Nastawiłem już budzik na 3:38, wtedy siedzenie powinno już przysychać. Po co całe siedzenie? Ano po to, że być może są tam inne zanieczyszczenia, których nie widać gołym okiem ani pod ultrafioletem. O takie rzeczy trzeba zadbać za wczasu. Krok trzeci spryskam to vanishem, tak dobrze słyszeliście - zwykłym vanishem, który jest do kupienia w każdym supermarkecie. Krok czwarty ustawię wspomniany ultrafiolet i na spokojnie zacznę to czyścić myjką parową przemysłową. Między jedenastym, a dwunastym czyszczeniem planuje wcierać jeszcze aceton pomieszany z płynem do czyszczenia silników, żeby to dobrze wyciągnąć na pewno. No więc zabieram się do roboty, będziecie to mieli na tajmlapsie. (tajmlaps z czyszczenia)
No i co :) to by było na tyle w dzisiejszym odcinku, dzięki za oglądanie i do zobaczenia w następnym.
#korsir #heheszki