Wpis z mikrobloga

#tinder Mam pytanie do speców od tinder. Założyłem tindera trzy dni temu, w ciągu godziny dostałem 30 lajkow i 2 matcha, po czym nagle pustka przez ponad jeden dzien, nawet jednego lajka. Po tym jednym dniu jakby znowu mi algorytm zaczął sprzyjać i znowu w ciągu godziny dostałem około 25 lajkow i z 6 matchy. I od tamtej pory pucha. Mam shadowbana?? Czy o co tu chodzi xD
  • 11
  • Odpowiedz
@Bareg145: jeśli nic wcześniej nie kombinowałeś z kontem, to nie będzie shadowbana. możesz sprawdzić wrzucając zdjęcia kogoś przystojnego, dziwnym trafem "odblokuje" to konto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
w ciągu godziny dostałem 30 lajkow i 2 matcha,

@Bareg145: to nie dużo. Pamiętaj że na start jest boost, a agorytm przeanalizował jak byłoby bez boosta i może cię zepchnął bardzo nisko. Chyba coś było na yt, że 30% to kobiety, a reszta mężczyźni? Więc przy niepomyślności algorytmu mogą Cię zasypywać profile innych facetów
  • Odpowiedz
d jeden dzien, nawet jednego lajka. Po tym jednym dniu jakby znowu mi algorytm zaczął sprzyjać i znowu w ciągu godziny dostałem około 25 lajkow i z 6 matchy. I od tam

@Bareg145: Nie ma tutaj nic dziwnego, startowy boost trwa przez dwie godziny szczytu z rzędu, a lajki wpadają głównie 18-24, także korzystaj póki można i pamiętaj o gumie oski ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz