Aktywne Wpisy

pss8888 +510
#biedronka #zakupy #gorzkiezale #takaprawda
Ale wy macie nasrane w głowach że bronicie tej patologii.
Oczywistym jest że powinno być napisane
11 zł za sztukę
(lub promocja 14 zł za 2 szt.)
Ale wy macie nasrane w głowach że bronicie tej patologii.
Oczywistym jest że powinno być napisane
11 zł za sztukę
(lub promocja 14 zł za 2 szt.)
źródło: temp_file3384769352359104044
Pobierz
Essapierds2007 +36
Śmieszne jest to, że ludzie są oburzeni, że chcą wprowadzić sprawdzanie prawa jazdy podczas tankowania, a tymczasem nie są oburzeni tym że za dynamiczne ruszenie spod świateł mogą trafić do więzienia.
Tak samo według nowego projektu ustawy, na drodze nieekspresowej dwupasmowej ze światłami i przejściami dla pieszych, z ograniczeniem do 100kmh, powyżej 200kmh więzienie, a na ekspresówce 180kmh i więzienie XD uśmiechamy się!
Z drugiej strony jazda pod prąd na ekspresówce nie
Tak samo według nowego projektu ustawy, na drodze nieekspresowej dwupasmowej ze światłami i przejściami dla pieszych, z ograniczeniem do 100kmh, powyżej 200kmh więzienie, a na ekspresówce 180kmh i więzienie XD uśmiechamy się!
Z drugiej strony jazda pod prąd na ekspresówce nie

Wychodzi na to, że jestem totalnym noobkiem w weed, i moim następnym wyzwaniem, będzie wybór odpowiedniego suszu. Tylko jak się okazuje, jest tego tak dużo różnorodnych wersji, że człowiek może się pogubic.
Mój lekarz przepisał mi
Cannabis flos S-LAB THC 22%, C-D<1% - 15g
I
Cannabis flos S-LAB THC 18%, C-D<=1% - 15g
Mam zamiar wykupić całe 30g, tylko że nie mam pojęcia który rodzaj wybrać.
Wiem, że dzieli się rodzaje weedu na sative i indice
I to w sumie wszystko xD Jeden jest senny, drugi pobudzający (czy coś). Wiem też, że to już zależy od apteki jakie rodzaje będzie mieć, i raczej mój wybór będzie od tego uzależniony.
Jest taka opcja, że wezmę np 5g Rock Stara 7g Master Kusha i Island sweet skunk 3g? Tak samo w 18% wersji? Oni to jakoś ważą wtedy, i pakują?
Po prostu chciałbym mieć kilka odmian, i żeby obydwie wersję (sativa i Indica) się w tym znalazły.
Nie wiem jak to sensownie zaplanować.
Ktoś, coś?
#m-------a #medycznamarihuana
źródło: temp_file6309761245786452857
PobierzWziąłem 5g headbanda, 5g Black tuna i 5g sour diesel i na miejscu konopny aptekarz mi to ogarnął poważył, zapakował i wydał. Kilka zł za pudełka i sprawa załatwiona. W innym miejscu kato(Silesia) z godzinkę to trwało. ( ͡º ͜ʖ͡º)
Są też apteki gdzie się boją
Mam recke na S-lab 18% 2x15g, chciałbym zrealizować jak najwięcej odmian :)