Wpis z mikrobloga

Mam kolejną aktualizację kolekcji M tron :)

Przyszło mi zamówienie z Niemiec, dużo klocków w doskonałym stanie, wszystkie wersje zgodne z zamówieniem i dość ekspresowo bo 16 złożyłem zamówienie a 18 zostało wysłane.

Uzupełniłem po trochu każdy z zestawów a jeden udało mi się skończyć ( ͡º ͜ʖ͡º)

#lego #semigodsbricks
Semigod - Mam kolejną aktualizację kolekcji M tron :)

Przyszło mi zamówienie z Niemi...

źródło: temp_file1554921325002737386

Pobierz
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 1
@Alinoe_83 w roku 1990 miałem 7 lat i z wypiekami na twarzy oglądałem katalog lego. 6989 to był kosmos. Ale nawet jakby był w pewexach to pewnie by mi rodzice nie kupili bo drogi ( ͡° ʖ̯ ͡°)

No i dlatego dzisiaj sobie to rekompensuję ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Semigod w 1990 roku miałem UWAGA... 7 lat ( ͡° ʖ̯ ͡°) pamiętam jak 6956 dostałem na gwiazdkę, jak ja się kuwa jarałem tymi elementami z magnesem. Szok. MTron to była najlepsza seria Lego z tamtych lat
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@Godir17 oj tak, jako dzieciak to wgl były kozackie

VECTOR DETECTOR xD

Dobrze, że człowiek wtedy nie znał angielskiego i nie wiedział jakie są absurdalne xD
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@pan_demonium składam sobie powoli z części. Trochę miałem, trochę dokupuję. Prowadzę sklep na bricklink więc obracam duża ilością klocków, zawsze się coś przydatnego trafi.
  • Odpowiedz
@Semigod:
Miałem te dwa po lewej. Byłem ostatnio u siostry i widziałem że jakieś resztki u jej dzieci zostały (ale cieszy oko ich kolekcja friends, choć nie moje klimaty).

Prowadzę sklep na bricklink

O, dziś kupowałem tam klocki :) Brakowało mi chyba z 3 elementów do starego zestawu star wars (składającego się z 832 rodzajów klocków!). Fajnie że za grosze można uzupełnić wybrakowane zestawy.
  • Odpowiedz
@Semigod: jaaaaaa, ale wspomnienie odblokowałeś. Miałem te zestawy po bracie, pamiętam jak byłem mały i rodzice chodzili do piwnicy i co jakiś czas wyciągali mi po jednym zestawie. Kozackie klocki, kozacki czas. Pamiętam była też chyba w podobnym czasie wydawana taka wersja podwodna, w podobnym tonie z klockami z magnesami.
  • Odpowiedz