Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
mirko_anonim +17
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
historia z #pracbaza - pewna panna zaczela do mnie dość mocno podbijać w robocie, ale to już szło na grubo - zaczęła niewinnie ale wyszło co i jak i mimo iż z pozoru to szaramyszka (ładna, szczupła 30) to pokazała różki:) wszystko byłoby spoko (ja singiel) gdyby nie drobny detal w postaci posiadania przez nią męża i dzieci. jak tylko zorientowałem się w jakim kierunku to zmierza to wylałem
historia z #pracbaza - pewna panna zaczela do mnie dość mocno podbijać w robocie, ale to już szło na grubo - zaczęła niewinnie ale wyszło co i jak i mimo iż z pozoru to szaramyszka (ładna, szczupła 30) to pokazała różki:) wszystko byłoby spoko (ja singiel) gdyby nie drobny detal w postaci posiadania przez nią męża i dzieci. jak tylko zorientowałem się w jakim kierunku to zmierza to wylałem
#przegryw
komputer, spierdotripy małe i duże, sport, praca, jest w co uciekać uciekać wręcz #!$%@?ć
( ͡° ʖ̯ ͡°)
@sxilll: żebyś z tymi rodzicami też się nie zdziwił
@kamil150794: największe szanse to w czasie szkoły średniej, później już tylko gorzej z poznawaniem ludzi
@ChwilowaPomaranczka: Brat schizofrenik wylękniony, matka współuzależniona. Tamten też na lekach. Trafie źle albo sie urochomi bardziej i będę miał jeszcze większą dzicz przy weekendzie. Na koniec 3 głosy przeciw jednemu. Sąsiedzi oczywiście "dzień dobry mówił" i to ja wyjdę na poebanego przed bagietami jakby co. Szkoda nerwów.