Wpis z mikrobloga

#famemma chyba faktycznie pojawiła się realna szansa na skończenie działalności internetowej Dubiela. Ten film to czysty akt desperacji. Owszem wyreżyserowany ale zawierający elementy grające na najniższych emocjach - atakują mi rodzinę, mama płacze, ja boję się wychodzić itd. Chyba Dubiel zauważył, że łatwe pieniążki mówią papa.
  • 7
@banan0: w następnym odcinku powyciąga memy i złe komentarze i będzie przez 10 minut #!$%@?ł na to jacy ludzie są zawistni, takie fikołki. Człowiek z lasu dobrze kmini

Piekna próba odwracania kota ogonem, ale temat przeruchało ostatnio tylu jutuberów, że już nikt się na to nie nabierze poza 14 letnimi ofiarami stojącymi w kolejce do nic nie wiedzącego cinka
@banan0 Niestety mają zbyt dobre sociale. Obojętnie co zrobią zawsze znajdzie się jakaś firma która za relacje/post da tyle że nie będą musieli nic robić. Nie każdy wszystko śledzi i do jakiegoś % i tak dojdzie to i to posłuchają.
@Puszkov: to, że ludzie są #!$%@?, czy to w tej, czy w innej dramie, to prawda(ciekawe ile z wykopu) kto normalny pisze do czyjejś matki, czy siostry, ALE on nie ma prawa używać tego argumentu, a wręcz powinien być za użycie go #!$%@?, po całej dramie, rodzina może dać apel i jechać do sądu z tymi #!$%@?, żeby dzieci się nauczyły, jak żyć w społeczeństwie
@Puszkov Sergiusz ma się dobrze, reklamuje swój sklep i co chwilę ma nowości. Magical to samo, powrót i imprezy. Rafonix przeżywa drugą młodość i chyba lepiej sobie radzi niż przed banami.
@mewten: ale z jakiej racji Ty wierzysz dubielowi na słowo, że tam ktoś jakoś specjalnie dręczy rodzinę dubiela? Sama jego siostra powiedziała, że miała przypał tylko z jednym kolegą z klasy i bez wielkiego bólu o tym mówiła, ergo nie idzie tego podciągnąć pod nękanie - co powinno mieć charakter ciągły a nie jednostkowy.

Zresztą - ludzie w tej dramie wiedzieli w kogo wycelować armaty i raczej nikt poza półmózgami nie
chyba faktycznie pojawiła się realna szansa na skończenie działalności internetowej Dubiela. Ten film to czysty akt desperacji. Owszem wyreżyserowany ale zawierający elementy grające na najniższych emocjach - atakują mi rodzinę, mama płacze, ja boję się wychodzić itd. Chyba Dubiel zauważył, że łatwe pieniążki mówią papa.

@banan0: Szczerze, pierwszy raz w życiu widziałem żeby ktoś ''płakał'' bez łez przy tym. To co robi Marcin jest obrzydliwe i żenujące jednocześnie po prostu. Typ