Czyli tak, konfederaci przypieprzają się, że w lewackich partiach są aktywiszcza a ludzie głosują bezmyślnie na partie bez programu ale sami, kosztem samego króla korwina, wybierają jakąś Karyne Bosak, która nawet nie prowadziła kampanii a jest znana tylko dlatego, że jest żoną Bosaka? Fuck logic.
@robert_blaszczykowski: z aktywiszcz to beke ma akurat 90% ludzi (i slusznie), nie tylko korwinisci. Co to za w ogole za pomysl zeby porownywac chorba psychiczne osobe do prawniczki z wieloletnim doświadczeniem zawodowym
która nawet nie prowadziła kampanii a jest znana tylko dlatego, że jest żoną Bosaka?
@robert_blaszczykowski: Nie, ona akurat prowadzila kampanie i to glownie w terenie gdzie startowala, nie medialnie. Korwin za to kampanie kompletnie olal i do tego naklanial zeby ludzie glosowali na Wilka :P
Co to za w ogole za pomysl zeby porownywac chorba psychiczne osobe do prawniczki z wieloletnim doświadczeniem zawodowym
Mam poważne wątpliwości czy umysł osoby chcącek opierać ustrój państwa na podstawie mitologii wymyślonej gdzieś na bliskim wschodzie jest w widocznie lepszej kondycji od kogoś, kto ma zaburzenia postrzegania własnej płciowości. Nie mam za to wątpliwości kto jest groźniejszy. :)
@van-der-staas: Trzeba jeszcze dodać że ona nie jest zwykłym katolikiem, ona jest z ordo luris - ultrakatolickiej organizacji. To jest katolicki radykał.
@van-der-staas: Korwina wywalają z partii bo korwin jest wolnorynkowcem który gada szurskie rzeczy ale nie jest katolikiem. Bosak, Karina i ordo luris to jest nowa „jakość” tej partii. Za jakiś czas z postulatów wolnościowych konfy zostaną tylko wspomnienia
To nie jest temperatura dla białego człowieka. Ponad 20 stopni w Warszawie o 2:30. W nocy organizm potrzebuje chłodu do wypoczynku. A jutro ma być jeszcze cieplej.
Fuck logic.
#bekazkonfederacji #konfederacja #wybory #polityka
@DorianJS: ja również. Natomiast z tego co kojarzę to aktywiszcze nie weszło do sejmu a pani bosakowa, niestety po znajomości weszła. Dobra zmiana
Nikt nie zagłosował na Karyne bo ma wieloletnie doświadczenie. Chęć odsunięcia korwina była tak duża, że konfiarze
@robert_blaszczykowski: Nie, ona akurat prowadzila kampanie i to glownie w terenie gdzie startowala, nie medialnie. Korwin za to kampanie kompletnie olal i do tego naklanial zeby ludzie glosowali na Wilka :P
@DorianJS: chcesz mi powiedzieć, że gdyby nie miała nazwisko Bosak, dostałaby się do sejmu?
Mam poważne wątpliwości czy umysł osoby chcącek opierać ustrój państwa na podstawie mitologii wymyślonej gdzieś na bliskim wschodzie jest w widocznie lepszej kondycji od kogoś, kto ma zaburzenia postrzegania własnej płciowości.
Nie mam za to wątpliwości kto jest groźniejszy. :)
Trzeba jeszcze dodać że ona nie jest zwykłym katolikiem, ona jest z ordo luris - ultrakatolickiej organizacji. To jest katolicki radykał.
Pytasz jak po rusku mówi się "swatka"? :>
@robert_blaszczykowski:
No nie tylko. Znana jest też z przynależności do Ordo Iuris które reprezentuje pewną platformę światopoglądową.
Więc jeśli ktoś lubi katolickich szurów to była kandydatką akurat dla niego.