Aktywne Wpisy
lossiemkos89 +80
Na ryneczku matrymonialnym stabilnie jak w deweloperce( ͡° ͜ʖ ͡°) #p0lka #tinder #randkujzwykopem #logikarozowychpaskow #nieruchomosci
zxc21 +16
Wytłumaczcie mi proszę jedną rzecz, bo taka mnie myśl naszła, że teraz #korposwiat ściąga pracowników do biur, że praca hybrydowa, zdalne odchodzą do lamusa. Firmy wydają sporo kasy na wynajem biur i w zasadzie po jakiego **uja tak robią, skoro można przyoszczędzić pracując zdalnie XD. Piszę z perspektywy #pracazdalna ignoranta, który był raz przez 2 lata w biurze przy podpisaniu umowy.
#pracait
#pracait
Domyślam się, jakie złe siły pchają go w obięcia prochów i dziewczyn z disorderami. Mam nadzieję, że wie co robi mówiąc o terapii publicznie, ale o bycie głupim na pewno bym go nie posądził. Właściwie to trzeba trzymać za niego kciuki, bo w tej całej dramie to on padł ofiarą narcystycznej sukuby, i życzć mu żeby wygrał te wojnę bogów jaką między sobą toczą. Póki co bardzo dobrze mu idzie.
Seksualne preferencje Krzysia, a także jego skłonność do narkotyków, nie zaprzeczają w żaden sposób jego przekonaniom. Szmacenie się to jedno z wielu doświadczeń jakich można dostąpić za życia i, jeśli nie płaczą przez to dzieci, to co komu do tego? Tak serio pytam.
Miłego czwartku. Lubię robić minetę.
#afera #gonciarz #blackpill #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #psychologia
@KRCZVSK: Nagrywał filmy trzymając camera przed ryjem i #!$%@?ąc bollocks Ale to wszystko In Japan ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) Nikt nigdy wcześniej tak nie recording xD
Komentarz usunięty przez autora
@KRCZVSK: I ten "zwykły slut-shaming" powinien powrócić do łask. Oczywiście przy tym owe alternatywki nie powinny być traktowane jakkolwiek lżej.
@KRCZVSK: Problem w tym, że społeczeństwo to system naczyń połączonych, i gdy owe
PS. Ja też.