Aktywne Wpisy
plackojad +29
Koniec emocji sportowych! Czas na ostatnie podsumowanie #mirkoeuro! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Najpierw wyjaśnienie zakładów dodatkowych. Tu weszły dwa pierwsze.
Uznałem, że wspomnienie o dwóch tytułach mistrzów Europy Andresa Iniesty wpisuje się w zakład o komentarzu Szpaka. Ponadto w faulach przodowali piłkarze Premier League (8-6).
Sędzia dodał łącznie 6 minut - to mniejsza wartość niż suma liczby uznanych bramek (3) i żółtych kartek (4). Ponadto Przegrany w dzisiejszym finale Declan Rice (ok. 80%) zaliczył mniejszą skuteczność podań od Rodriego (ok.88%).
Jeśli chodzi o typowanie wyników spotkań finalistów, to spotkania Hiszpanów najlepiej typowali @okretowy_sanitariat i @randybobasek (i oni zdobywają za to po 0,5 punktu), natomiast największego nosa do Anglików miał @Vanlid - on może do "generalki"
Najpierw wyjaśnienie zakładów dodatkowych. Tu weszły dwa pierwsze.
Uznałem, że wspomnienie o dwóch tytułach mistrzów Europy Andresa Iniesty wpisuje się w zakład o komentarzu Szpaka. Ponadto w faulach przodowali piłkarze Premier League (8-6).
Sędzia dodał łącznie 6 minut - to mniejsza wartość niż suma liczby uznanych bramek (3) i żółtych kartek (4). Ponadto Przegrany w dzisiejszym finale Declan Rice (ok. 80%) zaliczył mniejszą skuteczność podań od Rodriego (ok.88%).
Jeśli chodzi o typowanie wyników spotkań finalistów, to spotkania Hiszpanów najlepiej typowali @okretowy_sanitariat i @randybobasek (i oni zdobywają za to po 0,5 punktu), natomiast największego nosa do Anglików miał @Vanlid - on może do "generalki"
Linnior88 +10
O nie muszę uciekać z wykopu blackpillowcy mnie dojechali na priv
#blackpill
#blackpill
Czy stojąc w kolejce do oddania głosu w wyborach parlamentarnych można korzystać z usług kolejkowych staczy, czyli słupów, co zajmują miejsce w kolejce, aby później to miejsce "oddać" komuś innemu?
Na poniższym (znanym już) filmiku widać, że Kaczyński wraz ze świtą ochroniarzy kieruje się ewidentnie do tego mężczyzny w brązowej kurtce, nawet jeden z ochroniarzy pokazuje palcem Kaczyńskiemu tego mężczyznę i to miejsce w kolejce. Następnie stacz opuszcza miejsce w kolejce, a Kaczyński chce się w tym samym momencie wepchnąć do kolejki w miejsce stacza.
Reasumując: czy takie działania są legalne?
https://twitter.com/NocnaZ/status/1713869774499824014?t=wJ_LL8soh89M6JptyA2oFw
#bekazpisu #wybory #prawo #prawowyborcze #kaczynski
Czy wy nie zrozumieliscie mojego pytania?
Przecież ja wiem, że byli stacze, w szczególności za PRLu.
Ale ja pytam, czy w przypadku wyborów parlamentarnych jest zgodne z prawem używać staczy?
Z jakiego pokolenia wy jesteście, że nie rozumiecie prostego pytania?