Wpis z mikrobloga

@Ptolemeusz: Jeżeli komuchy razemkowe by poprzestały na aborcji (jestem za) i cieplakach (wisi mi to) to mogłoby być ok. Ale oni muszą tworzyć nowe socjale i podatki, więc to się na pewno nie uda i szybko rozpadnie.
  • Odpowiedz
  • 7
@Tytanowy_Lucjan: ze wszytkich trzech partii w przyszłym rządzie będą mieć najmniejszy wynik. Poza tym dla wyborców lewicy liczą się najbardziej sprawy światopoglądowe. Wydaje mi się że dla nich to spoko deal.
  • Odpowiedz
Lewica dostanie zluzowanie prawa antyaborcyjnego, większą prawa dla osób LGBT itd.

@Ptolemeusz: jako osoba LGBT: XDDDD hahaha, a to dobre, prawicowe, homofobiczne PO i prawa dla osób LGBT? XDDDDDD wy chyba w bańce jakiejś żyjecie, oni w życiu na to nie pójdą, bardziej boją się o konserwatywny elektorat w tym turbo-prawicowym kraju, gdzie 90% ludzi głosowało dzisiaj na prawicę, niż o prawa ludzi
  • Odpowiedz
zyżby szykował się nam wolnościowy rząd? Zarówno pod względem gospodarczym jak i światopoglądowym? Co o tym myślicie?

@Ptolemeusz: Tak, dostaniecie lockdowny, śledzenie śladu węglowego, i delikatną, wcale nie przymusową, czego się prujesz prawaku, propagandę LGBT dla dzieciaków, super wolność.
  • Odpowiedz