Aktywne Wpisy

G06DbT +19
Murcki, ale akcja.
Jadę sobie spokojnie 40 km/h do kołchozu na rowerze, i przed przednie kółko wyskakuje mi BORSUK! Jak bym się w niego wdupił to lecę w kosmos do tego polskiego astronauty.
Minąłem jego ogon dosłownie o włos, jak bym nie zaczął hamować w momencie, jak wbiegł na jezdnie, to obaj byśmy skończyli na SORze.
BTW
Jadę sobie spokojnie 40 km/h do kołchozu na rowerze, i przed przednie kółko wyskakuje mi BORSUK! Jak bym się w niego wdupił to lecę w kosmos do tego polskiego astronauty.
Minąłem jego ogon dosłownie o włos, jak bym nie zaczął hamować w momencie, jak wbiegł na jezdnie, to obaj byśmy skończyli na SORze.
BTW
źródło: 1000034996
Pobierz
vieveble +22
Za godzinę będzie cięte
źródło: temp_file915873492738451494
Pobierz

@chlopakbeztabu: fajny chochoł. Co jeszcze by chcieli zlikwidować ci przebrzydli konfiarze? Gotówkę i pizzę hawajską?
@chlopakbeztabu: a wytlumacz mi jak tusk p------i o doplatach do wynajmu, a na stronie ich partii nawet nie ma formularza zeby sie zglosic.
Co do "popierania" PiS-u zauważ, że telewizja publiczna, należąca do niego właśnie, nie jest przychylna konfederacji, stara się zredukować jak tylko może jego czas antenowy, gwałcąc nawet przepisy, bo w przeszłości TVPiS wolał płacić kary niż pokazywać konfederację. Jeśli więc sugerujesz, że konfederacja kocha PiS miłością bez wzajemności, to nie mam pytań.
@chlopakbeztabu: top kek xD
"przecież to tylko frazes w mordzie, Lewica to mentalni talibowie, zayebaliby każdego kto nie myśli jak oni :))"
@d_garm: a konfederacja juz rzadzi? xDDDD samozaoranie fajnopolskie xD
No i brak odpowiedzi xD