Aktywne Wpisy
mrocznegacie +257
Do wygrania Król Złoty - Zygmunt I Stary
To zwykłe rozdajo.
Losowanko w niedzielę o 16-17
Do tego czasu macie szansę na wygranie tego pięknego banknotu.
Warunek jak zwykle: nie zielonka, plusik oraz koment obowiązkowy (omijam plusujące boty)
To zwykłe rozdajo.
Losowanko w niedzielę o 16-17
Do tego czasu macie szansę na wygranie tego pięknego banknotu.
Warunek jak zwykle: nie zielonka, plusik oraz koment obowiązkowy (omijam plusujące boty)
Czym wy się różnicie od PiSu w tym momencie? xD
Prywatne podmioty są spoko ale tylko wtedy gdy nas głaskają? Gdzie ja to słyszałem już...
#polityka #konfederacja #tvn #tvpis #neuropa #bekazkonfederacji #bekazprawakow #4konserwy
@chlopakbeztabu: fajny chochoł. Co jeszcze by chcieli zlikwidować ci przebrzydli konfiarze? Gotówkę i pizzę hawajską?
@chlopakbeztabu: a wytlumacz mi jak tusk p------i o doplatach do wynajmu, a na stronie ich partii nawet nie ma formularza zeby sie zglosic.
Co do "popierania" PiS-u zauważ, że telewizja publiczna, należąca do niego właśnie, nie jest przychylna konfederacji, stara się zredukować jak tylko może jego czas antenowy, gwałcąc nawet przepisy, bo w przeszłości TVPiS wolał płacić kary niż pokazywać konfederację. Jeśli więc sugerujesz, że konfederacja kocha PiS miłością bez wzajemności, to nie mam pytań.
Co do jakiegoś "mezaliansu" konfederacji z kościołem, to zauważ też, że jest on wspierany głównie przez PiS i nie usłyszysz w żadnym kościele nawołań parafian do głosowania na konfederację! Członkowie konfederacji, popierający kościół, bardziej robią to dla promocji jakiś wartości które osobiście wyznają (w przeciwieństwie do PiS).
W UE nie będziemy mieli jak walczyć o nasze racje, bo w chwili federalizacji krajów, wszystko będzie przechodzić zasadą większości głosów. W praktyce polacy będą sobie mogli decydować co najwyżej o kolorze śmietników (jeśli w ogóle).
Co do "pójścia" w kierunku Rosji, to poza wykazywaniem jakiś "powiązań" różnych działaczy konfy ze wschodem, to w programie nie znajdziesz takich nawoływań. Btw. przypomina mi się ten oszołom Macierewicz z PiSu, który jest ponoć ruskim szpiegiem i akurat w to bym
@chlopakbeztabu: top kek xD
"przecież to tylko frazes w mordzie, Lewica to mentalni talibowie, zayebaliby każdego kto nie myśli jak oni :))"
@d_garm: a konfederacja juz rzadzi? xDDDD samozaoranie fajnopolskie xD
No i brak odpowiedzi xD