Wpis z mikrobloga

@europa: Tu się z tobą zgodzę,ale podobny obraz jest w przypadku osób popierających wpuszczanie takich elementów do cywilizowanych krajów czy ludzi ,którzy popierają BLM bo ściska ich widok "prześladowanych" czarnych braci.
  • Odpowiedz
@europa: dlaczego odrazu takie skrajności? Jestem też przeciwny zamykaniu krokodyli w klatkach co nie jest równoznaczne z tym że będe biegał z nimi za rączkę czy wpuszczał je do domu i wkładał im łeb do ryja.
  • Odpowiedz
arabusów popierają jedynie komunistyczne-tęczowe julki, lub skrajne szuro prawaki popierające też rosje, w zasadzie to teoria podkowy znowu się potwierdziła

@OddajButa123: p i e r d o l i sz. Gadasz głupoty i nie prawdę. Jako samozwańczy ekspert jesteś do d--y. Nikt normalny nie popiera tego co w tej chwili robią palestyńczycy tylko piszą skąd wzieło się to co teraz robią Palestyńczycy.
A to jest różnica, dodatkowo nie wiem czy
  • Odpowiedz
  • 0
@europa Śmieszne, nabierasz się na mema i na tym budujesz światopogląd. Znaczy, bardziej żałosne, niż śmieszne, ale przynajmniej mnie to bawi ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
arabusów popierają jedynie komunistyczne-tęczowe julki, lub skrajne szuro prawaki popierające też rosje

@OddajButa123: chętnie bym zobaczył ich połączonych na jednym proteście xDDD
  • Odpowiedz
@europa: Nie mylcie kochani, życia normalnych ludzi z tym co robi Fatah czy Hamas. Palestyńczycy są tak samo podzieleni wewnętrznie i sami się pewnie kłócą między sobą, że to co się stało to idiotyzm albo jedyna słuszna opcja.jeszcze raz, dla mnie, nic nie usprawiedliwia strzelania bronią ostrą do bezbronnych uciekających cywili, a Hamas zamiast walczyć z instlacjami militarnymi to celowo zaatakował bezbronnych. Na festiwalu nie było żądnych instalacji ukrytych wojskowych,
  • Odpowiedz
@KingaM: jakoś nie słychać głosów potępienia tego co się stało przez społeczności muzułmańskie a coś wręcz przeciwnego. Szczerze, to jak to wszystko nie jest dobrze przeprowadzona inside job to ja już nie wie co oni sobie myśleli. To co o------i w sobotę to było czyste s---------o
  • Odpowiedz
@europa: nie wiem jak można być tak głupim by popierać Palestynę będąc LGBT. Niech będą neutralni, bo muzułmańskie dzikusy z Hamasu by ich najchętniej pozabijały albo powsadzały do więzień. A tymczasem Izrael zezwala na parady lgbt...
  • Odpowiedz