Wpis z mikrobloga

@loty-luju: tak naprawdę te screeny/filmy/rozmowy które pojawiły się publicznie mogą nie być wystarczającym białkiem, żeby jakkolwiek pociągnąć go do odpowiedzialności w kwestii krycia PDFa, chociaż #!$%@? sie znam z drugiej strony, mówię na CHŁOPSKI ROZUM. Być może zeznania którejś z ofiar byłyby mocniejszym kwitem. Chyba, że do prokuratury trafi/trafiło coś więcej niż my wiemy.
@loty-luju jeżeli uważasz że nic mu nie grozi, to weź napisz do 14 latki żebyś się z nią ostro zabawił i nich wpada do Ciebie na chate. To ssybko się przekonasz czy coś mu grozi czy nie. A to że go idealizujesz i myślisz, że to nadczłowiek którego prawo nie dotyczy to jesteś w błędzie.
@Jerzy_Kudelski: @MeeMee Z tego co widze oglądając tych przygłupów w kominiarkach z ecpu większość ma jakiegos kuratora i na tym sprawa sie kończy XD nie słyszałem jeszcze żeby któryś z nich wylądował za kratami. Chyba że macie jakiś link do podeślijcie.
@Jerzy_Kudelski: idealizuje? dla mnie oni wszyscy powinni ponieść konsekwencje, brzydzi mnie nawet czytanie tego albo patrzenie na ich mordy. Tak jak u góry napisał gość, pisanie do małolat to może być za mało żeby były z tego jakieś gigantyczne konsekwencje. Lecz inna sprawa to krycie kogoś kto krzywdzi ludzi, tutaj już w sumie można mieć pewność że takie zarzuty padną i za to najprędzej grozi kara.
@Jerzy_Kudelski: Chyba nie rozumiesz komentarza. Jak od razu napisałem że on i inni w oczach ludzi i internetu są już skreśleni. Chodzi mi tylko i wyłącznie o konsekwencje prawne. Co do leksia dla mnie poyebane. Gość pisal mega stulejarskie rzeczy - obleśne fest ale do dziewczyn powyżej 14stego roku życia i mu followy nie rosły tylko na starcie lincz. Za to tu jest wykorzystywanie lasek poniżej 14stego roku życia i followy
przecież pisał tez do małolat a za to jest już paragraf.

@MeeMee: to podaj jaki niby paragraf jest za pisanie z osobą poniżej 15 roku życia, czekam
@rzrbld film konopa 9 minuta pachołku

Dlaczego "pachołku"? Żaden z podanych tam paragrafów nie zabrania pisania z osobami poniżej 15.

@rzrbld prawnik wie więcej niż fan pedofila

@MeeMee: To do mnie niby? Ja o tym Dubielu to wiem tylko tyle, że walczył w fame mma xD