Aktywne Wpisy
JPRW +467
Grzegorz Braun dostaje pytanie o rosyjskie ultimatum z grudnia 2021, gdzie kacapy żądały wycofania sił NATO z terenów nowych państw członkowskich przyjętych po 1989 i tym samym przekształcenie naszego kraju i całej Europy Środkowo-Wschodniej co najmniej w szarą strefę bezpieczeństwa zgodnie z moskiewskimi interesami.
Co odpowiada poseł partii, która określa się mianem propolskiej? W gruncie rzeczy się zgadza, bo mówi, że wojska sojusznicze w Polsce to "straszny sen", że on popierał protesty
Co odpowiada poseł partii, która określa się mianem propolskiej? W gruncie rzeczy się zgadza, bo mówi, że wojska sojusznicze w Polsce to "straszny sen", że on popierał protesty
MakaronowyStwor +72
Dziękuję Wam wykopki, że jesteście <3
Garstka która ma odrobinę oleju w głowie, pocieszała i pomagała mi w najgorszych momentach, dostarczała szczerego śmiechu i dobrego humoru, poznałem kilku - nawet IRL i było super.
A pozostałe 90% przynajmniej podbudowuje mi samoocene że jestem inteligentny na ich tle ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gownowpis #oswiadczenie #oswiadczeniezdupy #takaprawda
Garstka która ma odrobinę oleju w głowie, pocieszała i pomagała mi w najgorszych momentach, dostarczała szczerego śmiechu i dobrego humoru, poznałem kilku - nawet IRL i było super.
A pozostałe 90% przynajmniej podbudowuje mi samoocene że jestem inteligentny na ich tle ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gownowpis #oswiadczenie #oswiadczeniezdupy #takaprawda
Przez ostatnie dni godzinami oglądałem materiały ozdoby.
Większość live-ow i wypowiedzi.
Mogę stwierdzić że głównym założeniem gry była zmiana mentalności Polaków. Koniec sk*rwysyństwa i wzajemny szacunek względem drugiego człowieka.
Kochajmy się i na nienawiść odpowiadajmy życzliwością.
Takie jest prawdziwe dziedzictwo Ozdóbki.
Niech ten cudowny czlowiek spoczywa w spokoju.
Jak Jezus prowadził żywot męczennika i umarł za nasze #!$%@?.