Wpis z mikrobloga

#famemma Obejrzałem ten film na livie u Wardegi bo na telefonie dalej się nie chciało wczytać i jak na chłopaka 21lat zrobił zajebista robotę i celnie wypunktował ten cały zasrany biznes jutubowy. Zwrócił uwagę na seksualizacje dzieci przez formy reklamowe i samych twórców, których kontent miał się opierac na family friendly, a pchał w nich dosłownie #!$%@? i takie wartości, sami twórcy to zwyrole, pedofile, niestabilnie emocjonalnie zakompleksieni ludzie, puste dupy świecące cyckami bo nic ciekawego nie mają do powiedzenia. Mam nadzieję, że się rząd za to weźmie i ukruci te śmieszne firemki - mam nadzieję. Jak i sami rodzice wezmą się na poważnie za wychowywanie swoich dzieci i większej kontroli co ich pociechy oglądają. Mam dziwne wrażenie, że wielu ludzi mataczylo i zastraszalo chłopaków, pośrednio lub bezpośrednio i mieli wiele rzeczy dodatkowych, których nie mogli umieścić w filmie, Baxton był pewnie jedna z tych osób, która mocno wpłynęła na odbiór swojej postaci w tym filmie co między słowami Konopski próbował przekazać jak i Wardęga na swoim live. Nie kupuje wybielania siebie poprzez kompleksy bo swoją postawą dopiero spędzili w poważne kompleksy te młode dziewczyny. Wszyscy wymienieni przez niego w filmie powinni mieć natychmiastowy out z internetu i wgl z przestrzeni publicznej,.to nie są w żaden sposób osoby warte uwagi młodych ludzi. Stuu to pedofil bez dwóch zdań, ale to już wiedzieliśmy. Ogólnie banda zjebow do usunięcia jak wspomniałem. Bombelos bardzo śliski typ, który się dorobił, dalej ma niesamowite kompleksy i jest wstanie zrobić bardzo wiele by się ratować, moim zdaniem z tym hajsem który ma, jest niebezpiecznym człowiekiem gdy się podstawi go pod ścianą. Nieźle gówno i bardzo dobry film, sKoda że Wardęga zrobił im falstart swoim materiałem.