Aktywne Wpisy
Extaco +2
W grudniu 2022 poznałem się z moją obecną (8 lat młodszą) dziewczyną na #badoo i od lutego 22 jesteśmy ze sobą i mieszkamy razem - wcześniej po 7-letnim związku, który był zupełnym niewypałem, to można to porównać do piekła i nieba(obecnie). Wpadliśmy na pomysł, żeby założyć sobie wspólnego instagrama, z którego zrobimy pamiętnik. Założyłem też tłiterka, gdzie będziemy mogli pisać tam jakieś swoje przemyślenia i odpowiedzi i mam dla was taką historię
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
https://weszlo.com/2019/03/23/jedenascie-bezkarnosci-akcja-mydlniki/
#polityka
Komentarz usunięty przez moderatora
Zresztą to jest skrajnie niebezpieczne podejście. Wczoraj kibice byli na celowniku, jutro może to być zupełnie inna grupa. Przy władzy która nie cofnie się przed niczym, nikt nie mógłby czy się bezpiecznie.
Plusy:
-czasami można podziwiać ładną oprawę podczas meczu
-tyle.
Minusy:
-dewastacja przestrzeni publicznej.
-wulgarne okrzyki, nie lubię słuchać jak ktoś klnie na cały ryj.
-ogromne środki idące na zabiepieczanie meczów.
-srodowisko to pielęgnuje skrajnie prawicowe poglądy, przez co je popularyzuje.
-kiedy ci właśnie patrioci zbierają się na mecz, to lokalne sklepy się zamykają, "promocje" na stacjach paliw w trasie.
Naprawdę Mirku, nie
A ci zwykli niech się nie zadają z kibolami i nie chodzą z nimi w jednej grupie. Bo potem płacz.
Bo te akcje dotyczyły albo ludzi którzy byli w danej grupie z innymi kibolami albo mieli z nimi kontakty.
A nie spokojnie siedzacyh czy idących po meczu z rodziną.
Można by, ale to by było zniżenie się do twojego poziomu - poziomu osoby uważającej że zbiorowa odpowiedzialność jest czymś akceptowalnym a nawet dobrym,
Ja jestem przeciwnikiem wszelkiej niszczącej miasta i spokój patologii. Bez względu na ideologie czy kolor skóry.
drugie pytanie: rozumiem że nie dziwi cię aktualnie to że hamas morduje cywilne Izraelu? Wiesz, skoro Żydzi obracają się w takim środowisku...
Jak najbardziej potępiam. I jak bym był w usa to mimo ze glosowalbym raczej na demokratow to tutaj w pelni poperalbym republikanow. A zbiorowa odpowiedzialność powinna być poprzez zatrzymanie masowej imigracji. Która okazała się całkowitym niewypałem.
@wAr1948: Jeżeli ta inna grupa będzie robiła ustawki w lasach, handlowała dragami, przemycała nielegalnych, demolowała miasta to też ją #!$%@?ć prądem.
Akcja niebieskich skandaliczna, no ale my dalej, mimo upływu tyłu lat, dalej nie jesteśmy wolni od myślenia typowego zomowca, że jemu wolno wszystko. Oczywiście w żadnym momencie nie wolno bronić sebixuf, którzy robią taki #!$%@?, ale zdecydowanie lepszym rozwiązaniem byłby zakaz wyjazdów dla wszystkich tych ludzi + koszta podzielone na wszystkich. Zebrać na mydlnikach, wylegitymować,
#wolnesady #bekazpisu
Tak to właśnie wyglądało, Tusk zaklepał wszystko co chciały Niemcy, czyli Unia.