Aktywne Wpisy
Adamfabiarz +59
W 25,5 miesiąca przejechane 85 tys. km. Skoda Fabia III Kombi 1.0 MPI 60 KM w gazie.
W ciągu kolejnych ok. 3 miesięcy zrobię kolejne parę tys. km i Fabia przestaje być moim daily, bo trochę zmieniła się mi koncepcja pojazdowa (przede wszystkim: potrzebuję większego auta - przesiadam się na Dacię Jogger). Niemniej, o Fabii mogę jedynie powiedzieć same dobre słowa, że zacna maszyna. Zaplusuj aby oddać respekt.
(więcej fotek w komentarzach)
W ciągu kolejnych ok. 3 miesięcy zrobię kolejne parę tys. km i Fabia przestaje być moim daily, bo trochę zmieniła się mi koncepcja pojazdowa (przede wszystkim: potrzebuję większego auta - przesiadam się na Dacię Jogger). Niemniej, o Fabii mogę jedynie powiedzieć same dobre słowa, że zacna maszyna. Zaplusuj aby oddać respekt.
(więcej fotek w komentarzach)
EpicElion +28
Dzień dobry, bierzcie po jednym miłego dnia.
Izrael nigdy nie powinien powstać, to jest jakaś paranoja, że arabom zabrali ich ziemię i zasiedlili tam żydów bo tak powiedział pambuk kiedyś
Z drugiej strony mamy ekstremistów islamskich gotowych zabijać siekierami niewinnych cywilów.
Obiektywnie Izrael #!$%@? Palestyńczyków w pył, subiektywnie nie wiem jak można tu komuś kibicować xD
#izrael #wojna
To jest tak jak z ludźmi głupimi się prowadzi negocjacje biznesowe, do pewnego momentu twierdzą, że są mądrzy a później pytają się o radę jak się wszystkie #!$%@?. "My nie czytali
Musieli to zrobić z przyczyn religijnych, bo była masa innych dobrych lokalizacji na nowe państwo żydowskie (ameryka południowa, madagaskar,, kanada, australia, alaska - kawałek wielkości izraela by im na pewno oddali) - i mogli tą ziemię uczciwie kupić za pokolenia lichwiarskich nakradzionych pieniędzy
Dobra, to ładnie się przedstawiłeś xD Niech ten #!$%@? komentarz będzie podsumowaniem ciebie i twoich poglądów xD
W sensie kiedy? xD
Komentarz usunięty przez autora
@Phallusimpudicus: Ale ja to od samego poczatu mowie:
Wsadz z dupy zydow posrod muzulmanow i co moze pojsc nie tak oprocz tego
Arabowie w autonomii strefa Gazy są znacząco w innej sytuacji niż ci we właściwym Izraelu,