Wpis z mikrobloga

#!$%@?ło tych ludzi z tymi #paczki. Weźcie powyrzucajcie telewizory, albo chociaż odłączcie kable od anten, dekoderów itd. Ja dużo potrafię zrozumieć, tłusty czwartek to w sumie fajna tradycja była, jak matka pączki smażyła i się wcinało do oporu. Ale włączyłem do #kawatime stream TVN24, żeby sprawdzić, czy już wojna, a tam, że kolejki do piekarni się ustawiały od czwartej rano, ludzie z krzesełkami przychodzili, jedni wychodzili z całymi kartonami po kilkadziesiąt sztuk (pewnie #januszebiznesu), więc wprowadzili limit na osobę itd. Walentynki też bojkotuję. Raz jednemu różowemu paskowi wysłałem walentynkowy list, ale była w nim samodzielnie zaprojektowana i wydrukowana (jestę #grafikiem i miałem/mam #photolab) kartka A4, karta SD z jej ulubionym klipem (co się naszukałem dobrej jakości, to moje), no i tekst Maksa Ehrmanna. Święto zmarłych? Halloween? Jestę #ateista, więc nie widzę sensu w paleniu zniczy, a gdyby jakieś dzieciaki do mnie przyszły po cukierki, to bym odpalił piłę spalinową i pogonił.

#tldrwerszyn: Wyrzućcie telewizory i #!$%@?ć komerchę.

#przemyslenia #przemysleniasamcalafa
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Wwojtek: A myślisz, że produkcja zniczy, a później ich utylizacja są super eko? Pół biedy, jak wyprodukowane w Polsce, ale sporo, jeśli nie większość, jest z importu. Przyjeżdżają TIR-ami. Lubisz TIR-y?
  • Odpowiedz