Aktywne Wpisy
TfarukBartus +203
Nigdy nie zabrałem nic ze śmietnika aż do dzisiaj (lvl24), poszedłem wyrzucić śmieci a tu się okazało że ktoś wyrzucił 3 kartony gier, jako graczowi szkoda mi gier na płytkach więc zabrałem je ze sobą... W domu moim oczom ukazały gry zwykle, edycję specjalne, edycję kolekcjonerskie, a większość to gry dzieciństwa/nastoletnich lat, stan płyt w większości to 6/6 bądź 5/6 (ciekawe czemu wyrzucił taką kolekcje?), no cóż trzeba zamówić stacje płyt na
sebek1234 +122
Oglądałem sobie hotele na bookingu i w opiniach znalazłem to. Ludzie ciągle mnie zaskakują. XD
#humorobrazkowy #booking #heheszki
#humorobrazkowy #booking #heheszki
Potrzebuje opon. Samochod to A5 3.0TDI quatrro. Mam 2 komplety kol. 17” zima 19” lato. Zimowki na 17” sa do smietnika. 19” na lato jeszcze max 2 sezony wytrzymaja. Teraz mam dylemat. Isc w 2 komplety i wieksze koszta, czy odpuscic i zostawic 19” 17” sprzedac i kupic caloroczne?
Jesli caloroczne to jakie? Budzet w sumie jaki ma byc to bedzie.
Rozmiar letnich to 245/35/R19.
Przebieg roczny to max 10k, ale blizej 5k.
Co robic?
Planowalem pojechac w gory, ale to pierwszy raz od x czasu. Mysle ze w quatrro sie dotrulam pod niewielkie gorki na calorocznych. Wlasnie kolejnym plusem jest to, ze beda regularnie swieze, ale z drugiej strony jak mowi @kexus512 jesli maja trzymac jak gowno, to mija sie to z celem. Chetnie bym posluchal ludzi co jezdza na wielosezonowych, jakie maja odczucia po przesiadce z typowo zimowych i uzytkuja wielosezon w
@Zulf: ło matko, przy tym przebiegu i 4x4 to w ogóle nawet przez myśl by mi nie przeszło żeby się bujać z dwoma kompletami opon.
Ale ja się #!$%@? znam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Zulf: jak nie mieszkasz w okolicach Zakopanego czy innych Ustrzyk Górnych to szkoda sobie nawet zawracać głowę takimi pierdołami. Ostatnią prawdziwą zimę którą pamiętam to mieliśmy chyba w 2010 roku. Od tamtej pory jeździmy głównie po suchym albo mokrym asfalcie i w tym przypadku całoroczne są dużo lepsze od zimowych. A te jednodniowe zimowe zrywy co się zdarzają raz na
Lepsze przy przyspieszaniu to tak, bardziej chodzi mi o hamowanie a tu os napedowa ma marginalne
No tak, z tym, że sama proporcja też ma znaczenie.