Wpis z mikrobloga

Zastanawia mnie kilka kwestii. Po pierwsze, czy Wardęga celowo wybrał termin publikacji swojego materiału na dzisiejszy dzień? Czy opublikował go jak tylko skończył czy może jest to celowy zabieg w reakcji na film NWASD na temat GOATSów w którym mu się oberwało oraz coraz większą nagonkę pod jego adresem? Czy Boxdel stał się właśnie ofiarą, którą złożył Wardęga żeby uratować resztki swojej reputacji i dobrego imienia? Jakkolwiek nieczyste byłyby ewentualne intencje Druida to trzeba przyznać, że wyłożył tylko na światło dzienne zachowania innych osób, nikogo nie pomówił. Wiadomości Stfuu, płacz Dubiela, głodówki Fagaty czy wulgarne odzywki Boxdela to raczej niepodważalne fakty. I to wszystko w rocznicę śmierci Dawida Ozdoby, który dawno już przepowiedział koniec „gry” w 2023 roku. Jestem ciekaw jakie dalsze konsekwencje wywoła najnowszy film Wardęgi np w kontekście działalności Fame. Przy okazji jesteśmy chyba właśnie świadkami jak Wataha pożera Kozy. Jestem ciekawy opinii innych osób, głównie ekspertów z tagu #famemma : @GoodGuyChucky93 @RafDan @CeZ_ @Petsyk @szagatunia @CiekawskaWydra @CiasteczkoweMonstrumFrikFajtu @richie-banana @kiniaFF
  • 17
  • Odpowiedz
@Olo92: Wpływ na FAME będzie żaden. Fagata przecież dopiero walczyła, mając grube tematy za skórą. Boxdel może będzie schowany do końca roku do szafy i tyle.
  • Odpowiedz
@Olo92: @RafDan Wpływ na Fame będzie zależny od tego jak z sytuacji wyjdzie Boxdel. Jeżeli to jest ten jeden screen to PRowo może się podnieść, ale jeżeli wyjdą kolejne materiały m.in. w filmie Konopa to Boxdel będzie musiał być schowany do szafy na jakiś czas i będzie miał udziały w firmie tak jak ma teraz
  • Odpowiedz
@Olo92 Po obejrzeniu chronologicznie 1. NWASD 2. Wardęga mam kilka spostrzeżeń i pewne tezy.

1. Już po filmiku NWASD miałem znak zapytania czy Wardęga jako czołowy commentery jak powszechnie wiadomo nie będzie miał refleksji utopić ziomków z własnego poidełka. Okazało się że, skrupułów nie było, aczkolwiek długość/ilosc zarzutów na Stuu czy na boxdela jest znamienna. Tutaj zdecydowanie Stuu bardziej grillowany. Tylko jaką pozycję ma Stuu a jaka Boxdel w obecnym internecie. Tutaj nawet mała szpilabw postaci skrinie i dowodów na boxdela ma większą moc i ciezar niż na Stuu. Stuu który jak wiadomo jest teraz nieaktywny i nie zaszkodzi to wgl jego działalności internetowej której po prostu nie ma.

2. Pytanie brzmi czy boxdel wiedział, iż będzie również o nim w materiale, po odpowiedziach na konfach wnioskuję że nie, chyba że później miało miejsce zapoznanie bombla z spodziewanym udziałem w materiale. Jeżeli boxdel nie wiedział to KONSEKWENCJE mogą być ogromne. Nie będę rozwijał tego wątku, ale są oczywiste i prawdopodobne. Upadek lub restrukturyzacja GOATS bez Wardęgi. Usunięcie wszystkich związanych z taką afera poprzez prawomocne działania odpowiednich instytucji, może przynieść również restrukturyzację FAME, raczej szybciej nie, bo bez tego nie będą chcieli się przyznać.
  • Odpowiedz
@Olo92: po tym filmie nie ma miejsca dla boxdela w fame i przestrzeni internetowej. nie wyobrażam sobie, żeby ktoś taki był twarzą największej freakfightowej federacji w Europie.
  • Odpowiedz
  • 4
Pozwólcie że że względu na zajmowanie stanowisko nie wypowiem się.
Natomiast jeżeli zarzuty się potwierdza to miejsce takich ludzi jest w więzieniu.
Mówię to jako ojciec 14 latka i 10 latki. Nie ma żadnych wymówek i wybaczenia.
  • Odpowiedz