Wpis z mikrobloga

Minął rok od śmierci Dawida „Surfera” Ozdoby. Dawid był idealnym przykładem mocno oklepanego tekstu „Wam się oczy otworzą jak mi się zamkną” Osobiście chciałbym, żeby Dawid był dzisiaj wśród nas. Oczywiście miał swoje problemy, inaczej nie zrobiłby tego co zrobił rok temu. Mimo wszystko zrobiono z niego wariata, upokorzono go i wylała się na niego masa niezasłużonego hejtu. Wtedy jego słowa mogły wydawać się bełkotem odklejeńca ale dzisiaj wiemy, że on przejrzał wszystkich w 2018 roku. Surfer wiódł bardzo kolorowe życie, w końcu był tancerzem e--------m, związek z Edytą Herbuś też wydawał się być obfity w wrażenia. Jednak nawet dla niego ten świat do którego wszedł w 2018 to było za dużo. Nigdy nie zrobił nikomu krzywdy żył swoim życiem, cieszył się życiem i chyba był zbyt prawdziwy i „pozytywny” do tego świata, za bardzo wierzył w ludzi a kiedy został wygwizdany i wyśmiany coś w nim pękło.
Dobrze widzieć, jak to wszystko upada i wszystkie brudy wychodzą na światło dzienne, a Łozdubka przyłożył do tego rękę. Wtedy właśnie kilku #gra czy ze starej gwardii postanowiło kontynuować dzieło, pojawiły się nowe osoby które dołączyły do #indygo a #gra weszła do mainstreamu. Teraz trzeba doprowadzić to do końca.
@shredded aka Barankiep wiem, że to może być dla ciebie ciężki dzień, bo znaliście się z Dawidem. Trzymaj się, szacunek za to, że byłeś z nim w jego ostatnich miesiącach, starałeś się pomóc i z tego co się orientuję dalej masz kontakt z jego bliskimi.
Na pewno o kimś zapomnę więc nie obraźcie się jeśli was nie ma. @odyn88 @ElMurano @SuperTimor435 @Olo92 @Petsyk @wieszjo @Daddy2137 @RafDan @MrBeast @Speluniarz @grzegorz_z_florydy @ArturBinkowski @kiniaFF @MarcelinaM85 @Pryshlyak @Deku -@Meserole @PomidorXD @mlstrz_mocy_ognia @CeZ_ @dracar @szagatunia a nawet @Legit_Info_12 czy @LogicznaKalkulacja (jakkolwiek się nazywasz) i wielu innych to my tworzymy klimat tagu. Mieliśmy lepsze i gorsze relacje. Bywały kłótnie czy różnice poglądów jednak często coś z motywem indygo kończyło konflikty. Łączy nas utrzymanie tego tagu przy życiu, i kontynuowanie dzieła Ozdóbki.
Zróbmy 3 października dniem Dawida pozytywnego Ozdóbki. Upamiętnijmy go zasypując tag zdjęciami, filmami i wspominkami Dawida.
Ja zostawię to zdjęcie zrobione przez koleżankę Dawida wraz z oryginalnym opisem

"A teraz Dawidzie lecisz wysoko,
Tak jak zawsze chciałeś.
Zabrałeś ze sobą wspomnienia
I już nic się nie zmienia
Jest Cisza i Spokój ...
To zdjęcie zrobiłam dla Dawida kilka lat temu, na jego prośbę miały być skrzydła tak też zrobiłam.
On zawsze latał wysoko, nigdy nie stąpał po ziemi.."

#famemma
#famemma
GoodGuyChucky93 - Minął rok od śmierci Dawida „Surfera” Ozdoby. Dawid był idealnym pr...

źródło: IMG_5051

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@GoodGuyChucky93: Dzięki za wyróżnienie! Ja w ramach upamiętnienia śp. Dawida Ozdoby chciałbym przypomnieć pewną sytuację z jego życia, która mnie szczególnie wzruszyła. Mianowicie ten moment podczas lajwa Fame House, gdy przyszedł donejt atakujący mamę Dawida i ten, w reakcji na to, rzucił talerzem w telewizor. Pięknie pokazuje to jak bardzo kochał swoją mamę i po prostu nie mógł znieść tego, że ktoś ją obraża. Jego śmierć poruszyła wielu, także i
Petsyk - @GoodGuyChucky93: Dzięki za wyróżnienie! Ja w ramach upamiętnienia śp. Dawid...
  • Odpowiedz