Wpis z mikrobloga

Jestem #!$%@? jak bardzo ludzie są fałszywi . O czym to świadczy do #!$%@? nędzy? Wiem ze to tylko program telewizyjny ale na listosc boska ile to ma jeszcze trwać. Świat chce oglądać płaczących gości to proszę bardzo. Nie wynika z tego nic. Gdyby żaden z nich nie płakał tylko by z pełnym przekonaniem zaprzeczył słowom danej dziewczyny to by nie było takich dramatów. Patryk jest fałszywy, ale serio szkoda mi się go zrobiło. Wiktoria to niezła wieśniara i chyba to samo środowisko co Mallu czytaj patologia. Niestety to widać i to mocno. Grycanka jest taka #!$%@?, ze aż ciężko się ma to patrzy. Jestem zdania, ze brzydkie dziewczyny budują swoją pewność siebie na tym, ze dadzą dupy byle komu. Nic dziwnego ze miała młodszych. Oni chcą tylko zaruchac i zostawić. Dumna z siebie ze robi przebieg, który nic nie wnosi do jej życia. Pewnie ma luzy większe jak Passat mojego dziadziusia z ubiegłego wieku. Mongolica chodzi i poddymia. Jacuś jesteś dla mnie królem w tym momencie za wyłapanie tekstu Srocha. Trzymaj się mordo pytanie do was Wykopki czy tez spotkaliście tak fałszywych ludzi i jak myślicie czemu się tak w życiu dzieje.? Co to daje na dłuższa metę . Pozdrawiam serdecznie! # hotelparadise
#hotelparadise
  • 2
@FCSTULEJ Patryka nie powinno nikomu być szkoda. Zgłasza się do programu w którym najważniejsze są wybory i gość nie potrafi wybrać. Swój problem rozwiązał przerzucając decyzję na nową Oliwie, która nie była tego świadoma. Sam jest sobie winien. Według mnie on powinien już dawno odpaść. Według mnie nie jest ciekawą osobą a jedynie katalizatorem, który podkręcą dymy (wygaduje wszystkim to o czym inni z nim rozmawiają)
@FCSTULEJ: tak spotkałam wiele razy i nawet miałam przyjemność w ten weekend, który otworzył mi oczy na własne "psiapsi", zwlaszcza w jakiej sytuacji się znalazłam, dlatego teraz od paru tyg dzięki wykopkom, mogę chociaż coś od siebie napisać, skoro oprócz starego, nie mam do kogo gęby otowrzyć i tu też odpowiedz pasowalaby do Szambiny, że czasami tak się życie układa, że wykopek jest najwieksza rozrwyka i oderwaniem od rzeczywistości, a tacu