Aktywne Wpisy
Jakie rady macie dla osoby która chce wykończyć mieszkanie? Coś w stylu
1. Kup lepsze panele
2. Zrób smarthome światło w domu
3. Ciche zamykanie szafek w kuchni
#mieszkania #remontujzwykopem
1. Kup lepsze panele
2. Zrób smarthome światło w domu
3. Ciche zamykanie szafek w kuchni
#mieszkania #remontujzwykopem
Sylvio19 +24
Nikt mi nie wmówi, że busiarz to normalny człowiek jak każdy inny xD #bekaztransa #busiarze #kierowcy
#lumia
#windowsphone
#lumia925
#lumia1320
Mirki. Zastanawiam się nad tymi dwoma modelami. Wiem, że 1320 jest budżetówką i jest phabletem. Chodzi mi przede wszystkim o relację cena/jakość. 925 ma dużo lepszy ekran (AMOLED), 5GHz WiFi, NFC i jeszcze kilka innych zalet.
Czy możecie mi podać jakieś racjonalne powody przemawiające za lub przeciw danemu modelowi? Nie jestem osobą, która musi mieć każdą nowinkę technologiczną (gdyż zwyczajnie nie korzystam ze wszystkich funkcji), ale fajnie byłoby też wziąć pod uwagę aspekt czasu - nie wymieniam telefonu "co sezon" ;)
Wg mnie Lumia 920 ma najlepszy stosunek możliwości do ceny. Nie warto dopłacać do 925
Ostatecznie wybrałem Lumię (choć do tej pory #tylkoandroid - tablet i z 6 telefonów) i wiem, że do Androida nie wrócę. Po prostu wiem, że 95% użytkowników nie wykorzystuje nawet 10% możliwości androida a aplikacje na WP są. Jedyne czego mi brakuje to Google Currents :)
Ale nie wiem o co chodzi z muzyką, jakiego przesuwania?
Z aplikacjami przyznaję, że jest znacznie lepiej, odnalazłem 100% interesujących mnie aplikacji które były zainstalowane na moich aparatach z androidem. Jedyne co, jak wspomniałem, to Google Currents, choć są wierne zamienniki.