Wpis z mikrobloga

Akat przeglądałem tag t tego typu i wpisy uzytnika trach i się tak zastanawiam skąd trach ma taką pojemność o Tigerze tego typu. Mam kilka podejrzeń akat jedno z nich to to, że akat trach to alter ego Tigera bonzo o którym sam Mateusz nie ma pojęcia a inne, że to może sam Robert kucik który wiadomo, że Tigera zna dobrze tego typu. Akat dokładnie wyliczone dni kiedy tiger pije nie pije tego typu wszystko znane w sprawie prasy nie prasy hmmmm nie wiem nie wiem widzowie nic nie wiem
#bonzo
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@The_Rainman: Półtora roku pisania sprawozdań tygodniowych #uszatedane, tag czytany od deski do deski, wykłady najwybitniejszego z bonzologów którego mam fart znać osobiście, setki godzin obejrzanych gniotów i nieskomplikowany umysł Tajgera sprawiły że znam melina od podszewki. Najczęściej potrafię odczytać prawdę z tego co mówi albo nie mówi. Znam Azbesta ale nigdy nie ujawniam tego czego nie ma publicznie choć ręce świerzbią bo rzeczywistości melin jest jeszcze gorszy
  • Odpowiedz
@trach: skriny poctawom. Jak na razie sprawa wygląda tak, że ty i kumorek jesteście w spółce z Krzysztofem semper vel azbest i orbitujecie wokół uszatej cioty
  • Odpowiedz
bo rzeczywistości melin jest jeszcze gorszy niż widać.

@trach: Zdradź chociaż jeden sekret finie. Rozpaliłeś moją siekawoś. Jest tak nieludzka nuda na tagu, że może ten sekret sprawi, że zostanę tutaj dłużej. Nie daj się prosiś tego typu
  • Odpowiedz
@trach: doszanowanie za lata pracy w dziedzinie bonzologii. Niestety Melin stał się nudny jak flaki z olejem. Szkoda już czasu na oglądanie wypocin. Doszanowuje za uszate dane, które gdy miałem małe dziecko przynosiły mi info co j Meliniorzy, bo niestety nie miałem czasu sam wertować akat rosina waszniejsza niż jutju
  • Odpowiedz