Wymyślmy najbardziej cringowe i śmiechowe pytania jakie mogą paść na Pandorze do Łucji by ją zdyskredytować i zobaczmy czy się później jakieś trafi xD Ja zacznę: - Dlaczego spałaś przytulona z Pawłem? - Nie wstyd ci, że ukradłaś Krzysiowi tatuaż? - Czemu nie wybrałaś Krzysia dla Tori tylko egoistycznie dla siebie Pawła? - Czy zdajesz sobie sprawę, że Paweł i Tori pasują do siebie? - Po co wróciłaś do Hotelu? - Czy masz zamiar znów knuć i robić awantury? I petarda od Klauno, której nigdy nie zapomnę bo to był szczyt bycia ch*jką: - Jak się czujesz z tym, że wszyscy w Hotelu cię nienawidzą? #hotelparadise
@stokrotka-polna: Do Łucji. Dlaczego pozwalasz się przytulać i całować Pawłowi więdząc, że Tori po odejściu Krzysia pali się dupa i to ona chciałaby być całowana?
@stokrotka-polna: Do Łucji. Dlaczego uważasz Rocha za niedojrzałego wiedząc, że niszczysz tym jego wizerunek maczo, na który tak mocno pracował, żeby przykryć to że jestem 100% gejem?
@stokrotka-polna Dlaczego wróciłaś i wbiłaś się w kolejkę skoro tyle osób nadal czeka na wejście? Czy nie wstyd Ci zabierać nam przyszłego zarobku gwiazd Instagrama: bycia influenserami mając taki zawod; zaplecze zawodowe i wybrana ścieżkę kariery? Jak sie czujesz patrząc z rana w lustro z tym że wyglądasz tak dobrze bez makijażu?
@stokrotka-polna: Czemu pozwalasz się przytulać i całować Pawłowi? Chcesz go na sile zatrzymać, przekupując go ciałem bo nie umiesz inaczej zatrzymać faceta przy sobie?
@stokrotka-polna: - dlaczego udawałaś przyjaciółkę Grycanki? - dlaczego wykorzystujesz Pawła? - kogo wyrzuciłabyś z hotelu jeśli miałabyś taką decyzję - paprocha czy mongołkę? - jak się czujesz z tym że przez ciebie nie ma już krzysiura?
@stokrotka-polna: Btw. mam nadzieje, że na pandorze Łucja powie, że Roch wiedział, że do niego podejdzie na rajskim (tym z Sebiną) oczywiście nic to nie zmieni, bo ludzie są niedorozwinięci w tej edycji, ale może otworzy to trochę oczy Jacy i Wiki, bo właściwie cała nienawiść do Łucji opiera się na tym, że wbrew Rochowi podeszła do niego na RR.
#rosja #ukraina Niesamowite jest to, że my polacy pomagamy w upadku wschodniej kultury europejskiej. Przez stulecia nasza kultura była bliska kulturze rosyjskiej. Nagle wszyscy chcą zachodu, który dąży do likwidacji tego co budowaliśmy przez setki lat. Upadek Rosji, nie jest nam na rękę.
Ja zacznę:
- Dlaczego spałaś przytulona z Pawłem?
- Nie wstyd ci, że ukradłaś Krzysiowi tatuaż?
- Czemu nie wybrałaś Krzysia dla Tori tylko egoistycznie dla siebie Pawła?
- Czy zdajesz sobie sprawę, że Paweł i Tori pasują do siebie?
- Po co wróciłaś do Hotelu?
- Czy masz zamiar znów knuć i robić awantury?
I petarda od Klauno, której nigdy nie zapomnę bo to był szczyt bycia ch*jką:
- Jak się czujesz z tym, że wszyscy w Hotelu cię nienawidzą?
#hotelparadise
Dlaczego przekręcasz słowa osób z którymi rozmawiasz
Dlaczego mówisz że Paweł dał Ci
Dlaczego wróciłaś i wbiłaś się w kolejkę skoro tyle osób nadal czeka na wejście?
Czy nie wstyd Ci zabierać nam przyszłego zarobku gwiazd Instagrama: bycia influenserami mając taki zawod; zaplecze zawodowe i wybrana ścieżkę kariery?
Jak sie czujesz patrząc z rana w lustro z tym że wyglądasz tak dobrze bez makijażu?
- dlaczego udawałaś przyjaciółkę Grycanki?
- dlaczego wykorzystujesz Pawła?
- kogo wyrzuciłabyś z hotelu jeśli miałabyś taką decyzję - paprocha czy mongołkę?
- jak się czujesz z tym że przez ciebie nie ma już krzysiura?