Aktywne Wpisy
Viado +125
Serio nie ma ważniejszych tematów niż in vitro? Gospodarka upada, kryzys na granicy z ukrainą a tymczasem dla lewactwa jak zwykle najważniejsze są sprawy związane z ruchaniem
#sejm #bekazlewactwa #konfederacja #polityka
#sejm #bekazlewactwa #konfederacja #polityka

deziom +513
Rozumiem, że religijni 80 latkowie co im ksiądz #!$%@? od 60 lat co mają myśleć i ludzie z syberii mogą być przeciwko in vitro, ale że młodzi ludzie to naprawdę współczuję XD
#sejm
#sejm
jak tam Wyznawcy Tuska z #neuropa
- Zatrzymywanie ludzi na granicy jest dobre czy złe?
- Socjal dla Ukraińców jest dobry czy zły?
- Flagi uni NEUROPEJSKIEJ są ok, czy lepiej nie dobra o nich wspominać na biało-czerwonych serduszkach przy piersi?
Czy to tylko mądrość etapu?
1. jest to ch0jowe, bo straż graniczna dosłownie jest po to by pomagać uchodźcom politycznym nasłanym na granicę przez reżim, logiki nie oszukasz a oni mają narzędzia by wpuścić legit typa
2. socjal dla ukrów jest zły bo powinni pracować by go dostać
3. flagi UE i polski to jedne i te same, do jasnej cholery jesteśmy 20 lat w UE
@Mateusz_Jakub_Andruszkiewicz: Na pewno lepsze niż twojej ukochanej Białorusi i Rosji.
Jeszcze dodałbym pytanie:
- dlaczego 500+ które niszczyło przez 8 lat gospodarkę i doprowadziło do horrendalnej inflacji nagle jest cacy i nawet za mało? ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Mateusz_Jakub_Andruszkiewicz: Pisanie czegoś takiego kojarzy mi się z boomerowskimi tekstami, typu POmocnicy Tuska. Jezus xD
@Mateusz_Jakub_Andruszkiewicz: Ukraińcy więcej płacą podatków niż pobierają socjalu
@Mateusz_Jakub_Andruszkiewicz: wpuszczanie 350k przez pis bo dali łapówkę jest dobre czy złe?
Dziwisz się że #konfedepis skoro na każdym kroku bronicie pis a atakujecie opozycje? XDDD
@Mateusz_Jakub_Andruszkiewicz:
ja rozumiem, że kampania, polityczna naparzanka itd., ale żeby kandydat na posła bez żenady próbował prowadzic tak prostacki dyskurs to jest autentycznie wstyd. W pierwszej chwili pomyślałem, że to