Wpis z mikrobloga

• 8
@manjan: Czasem skłonienie do refleksji, czasem brak konkretnej przyczyny, po prostu czekam na reakcję (o ile taka będzie) i od tego zależy co dalej. Czasem po prostu chcę ponabijać się z fajnowygł**ków, a czasem ustawić ich do pionu. Także no różnie to bywa. Ale przede wszystkim chodzi o ośmieszanie i najlepiej wyeliminowanie szkodliwego dla sprawy ukraińskiej fajnobredzenia z przestrzeni publicznej, a w tym przypadku z wykopu.
  • Odpowiedz
@kochamcovid: potem na fali ścisłego sojuszu z Niemcami (którzy jeszcze na początku wojny chcieli żeby Rosja szybko wygrała XD) zmienią nazwę na Nowy Kijów a potem Festung NeuKiev będzie się bronił do upadłego, a Krym wróci do Tatarów, prawdziwych właścicieli półwyspu. Szkoda że to tylko bajeczki...
  • Odpowiedz
@kochamcovid: jak wyjdziesz z roboty to spójrz w lustro i się zastanów, czy w ogóle stać Cię codziennie na kawę ze starbucksa. a jak już miną myśli, że Ty tego nie potrzebujesz itp, to pomyśl, jaki jesteś #!$%@? po prostu biedny.
  • Odpowiedz
  • 1
@manjan: Stać, ale nie chodzę do tego miejsca, czy słusznie to nie wiem, ale kojarzy mi się ono właśnie z miejscem modnym wśród ludzi typu fajnowyg**pki. Prowadzę firmę, żyję na przyzwoitym poziomie - ani skromnie, ani wystawnie. Teraz ty mi powiedz co miałeś na celu tym bredzeniem?
  • Odpowiedz
@kochamcovid: nie bredzeniem. miałem na celu upewnić się, kim jesteś. ale ja #!$%@?, te wasze fsb czy cośtam, to są debile. wy jesteście serio jeszcze w latach 50, gdy związek radziecki, czyli państwo Ukraińskie z dodatkiem Rosji, rządziło światem.

XD
  • Odpowiedz
@kochamcovid: no nie, ale pamiętaj, że zawsze możesz mnie nazwać fajnopolakiem, ukrofilem, wyborcą pis albo konfederacji.

ale wy jesteście frajerzy w tej kacapi. zaczynam mieć wyrzuty sumienia, że wy jesteście tacy biedni, ale tak w #!$%@? biedni, że serio ta inwazja to zwykły bunt największych biedaków świata.
  • Odpowiedz
Czasem skłonienie do refleksji, czasem brak konkretnej przyczyny, po prostu czekam na reakcję (o ile taka będzie) i od tego zależy co dalej.

@kochamcovid: Jak dla mnie po prostu nie masz co robić w życiu i srasz na wykopie - znowu #!$%@?łeś ponad 100 akcji w jeden dzień.

Jak nie bierzesz za to kasy to aż #!$%@? smutne.
  • Odpowiedz