Aktywne Wpisy

kuba-rozpruwa +49
Wyobraźcie sobie co się tu będzie działo jak dotrze do nas fala Ukraińców z PTSD po wojnie. Armagedon będzie xD ciekawe ilu nowych seryjniaków nie będą w stanie złapać.
#limanowa
#limanowa
Cześć, przychodzę do Was z następującym problemem. Od paru miesięcy jestem w związku ze znacznie młodszą dziewczyną. Jestem jej pierwszym chłopakiem. Ona 20 lvl, ja 26 lvl. Dziewczyna jest uzależniona od atencji oraz Instagrama. Poznaliśmy się przez neta, gdzie szukała związku jednak później się okazało, że do niego nie dojrzała. R#######em ją na pierwszym spotkaniu, dobra w łóżku, bardzo zdolna i pracowita. Kiedyś było super, teraz ona się dystansuje, mało pisze, spotykania

G O R Ą C A P R O Ś B A NIE TYLKO MOJA !
do wszystkich fanów historii z życia Fitnesiary.
To nie ten tag. Edycja z jej udziałem się dawno zakończyła i dlatego ponownie, grzecznie i uprzejmie zwracamy się z prośbą do wszystkich, którzy się jej życiem i jej perypetiami interesują, żebyście dodali sobie #fitnesiara do obserwowanych i tym samym tam zamieszczali wpisy o niej.
Każdy zainteresowany jej wybrykami wszelkie info znajdzie pod hashtagiem fitnesiara, a tu pozostaniemy z komentarzami na temat aktualnych sezonów
To nic złośliwego, bo wszyscy się
tu lubimy, ale nie wszyscy interesujemy się życiem prywatnym uczestników.
Z miłością i nadzieją na wyrozumiałość podpisuję się ja i wszyscy, którzy zaplusowali wpis @bystrawoda kilka postów niżej
乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
@Rosalinea:
Jak bym mogła, to bym 10 plusów Ci nabiła:D
Kto wie może nasze wpisy powstrzymają kogoś przed opłaceniem jej biletu powrotnego z Gdańska do Lubartowa bo ta nowa psiapsi Ola tez pewnie długo nie wytrzyma z nią :)
Wybory? Żadnych jeszcze nie opuściłam, ale tak, to nie ten tag! Znamy się nie od dziś i dobrze wiesz, że nie sympatyzuje z Twoimi wyborami, ale równie dobrze wiesz, że nie będę o tym dyskutować.
Miłego wieczoru i poprawy nastroju!
Ps. Wykop z pewnością nie wysyła kasy. Takie apele to na IG albo FB mają sens, nie tutaj.