Wpis z mikrobloga

#kikiswiat #pewniebyloaledobre

Opinie o Praxis Plus Katarzyna Goldmann w Gołaszyn

Podam tu jeden cytat z opisu który znajduje się w opisie Kamila Goldmanna Etap 8 – Instalacje Elektryczne :

"Jeszcze do niedawna byłem przekonany, że elektryka w domu to bardzo skomplikowana rzecz. Myślałem, że trzeba uczyć się tego miesiącami, a nawet latami. Że trzeba skończyć technikum elektryczne i posiadać odpowiednie papiery. Było tak do czasu, w którym mój kierownik budowy powiedział mi te słowa: „Mylisz się Kamil! Elektrykę może wykonać każdy, kto ma o tym choć trochę pojęcia. Wiele osób robi elektrykę samemu i robią to lepiej niż niejeden elektryk.” Wtedy dopiero uświadomiłem sobie, że skoro jest to takie łatwe, muszę się tego nauczyć. Poprosiłem kierownika, aby nauczył mnie wszystkiego od podstaw i … ZGODZIŁ SIĘ! Dzisiaj umiem już wykonywać instalacje elektryczne w domu jednorodzinnym i powiem Ci, że nie ma w tym nic trudnego."

A to że sam wybudował dom to również wielka ściema ponieważ zrobił to jego ojciec który jest budowlańcem a pan Kamil Goldmann jest zwykłym pozorantem który naczytał się książek na tematy osiągnięcia sukcesu i teraz żeruje na naiwnych osobach którym się wydaje że jak kupią jego płyty to dom sam się wybuduje.

https://www.gowork.pl/opinie_czytaj,22541200

xD

Nasz Jaś Fasola to jest książkowy przykład efektu Dunninga-Krugera
January-zwiedza-szpary - #kikiswiat #pewniebyloaledobre 

Opinie o Praxis Plus Katar...

źródło: krzywa_dk

Pobierz
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@January-zwiedza-szpary: on obrazu nie potrafi przywiesić a co dopierdo dom budować... Czasami to sie zastanawiam jakim cudem on tych dzieciaków porobił i nie zdziwiłbym sie, że któreś nie jest jego, ale to tylko moje s---------e myślenie spowodowane wykopem xd
  • Odpowiedz