Aktywne Wpisy
Citizen_Kane +1
Umówiliśmy się z różową, że za półtora tygodnia bierzemy urlop. Chcieliśmy złapać jakieś last minute, a jakby się nie udało, pożyczymy od znajomego działkę nad jeziorem.
Wczoraj się pokłóciliśmy, a dzisiaj rano okazało się, że wyda miliony monet na dentystę i raczej na zagraniczne wakacje nas (jej) nie stać.
Z czystej złośliwości dzisiaj stwierdziła, że na działkę też nie pojedziemy, bo "przecież ludzie tak spędzają urlop, siedząc na chacie, a przecież np. drzwi jeszcze są do zrobienia w domu".
Głucha na argumenty, że owszem, niektórzy ludzie tak urlop spędzają, bo nie mają wyjścia/pieniędzy. My możemy sobie pozwolić, bo działke nad jeziorem mamy bezpłatnie (co najwyżej trochę więcej się wyda niż na co dzień na grilla i częściej jakieś piwko), a szlag mnie trafi jeśli mam resztę urlopu spędzić w mieście.
Sorry, nie mam się komu wyżalić z tej wściekłości.
Wczoraj się pokłóciliśmy, a dzisiaj rano okazało się, że wyda miliony monet na dentystę i raczej na zagraniczne wakacje nas (jej) nie stać.
Z czystej złośliwości dzisiaj stwierdziła, że na działkę też nie pojedziemy, bo "przecież ludzie tak spędzają urlop, siedząc na chacie, a przecież np. drzwi jeszcze są do zrobienia w domu".
Głucha na argumenty, że owszem, niektórzy ludzie tak urlop spędzają, bo nie mają wyjścia/pieniędzy. My możemy sobie pozwolić, bo działke nad jeziorem mamy bezpłatnie (co najwyżej trochę więcej się wyda niż na co dzień na grilla i częściej jakieś piwko), a szlag mnie trafi jeśli mam resztę urlopu spędzić w mieście.
Sorry, nie mam się komu wyżalić z tej wściekłości.
narwany_morderca +17
Dupsko Cię piecze, że żaden chad polak Cię nie chciał i srasz do własnego gniazda, ale wiesz co? Ja Ciebie rozumiem, współczuje Ci nawet. Dużo zdrówka
Link do badań Pew Research Center: https://www.pewresearch.org/social-trends/2017/05/18/1-trends-and-patterns-in-intermarriage/
Cytat: "Podczas gdy 11% wszystkich małżeństw mieszanych składa się z białego mężczyzny i Azjatki, zaledwie 4% par składa się z białej kobiety i
Ludzie mówiąc biały mają na myśli Anglika Niemca Szweda Norwega holendra xD Polak jest uważany za pochodna azjaty i cygana xD
Przyjmij do wiadomości że Słowianin ma.tylko biała skórę ale cechy rasowe wskazują bardziej na azjate między innymi ulana twarz krótkie kończyny
PRADZIWY biały samiec jest bardzo wysoki ma strzelista budowe ciała bardzo kwadratowa żuchwę i długi chudy nos długie ręce i nogi a większość Polaków ma twarz jak ziemnior prosto z
Słowianie mają więcej z azjaty niż wikinga
Większość ludzi nie odróżni przeciętnego Polaka od Anglika, czy Niemca - a już w szczególności Azjatka miałaby z tym problemem - ale oczywiście dalej będziesz wypisywać tutaj te swoje brednie.
Pewnie w Stanach Zjednoczonych Amerykanie polskiego pochodzenia mają w rozmaitych
@Linnior88: Przykro mi, że twój kartoflany stary przekazał ci geny kończyn goblina i grubą dupę. Ja tam jestem wysokim blondynem z niebieskimi oczami i tak samo widzę dookoła siebie wiele atrakcyjnych osób. ¯\(ツ)/¯ Bo dużo więcej zależy np. od tego czy ktoś jest nieupasiony
Brak ci podstawowej wiedzy historycznej, antropologicznej, archeologicznej, demograficznej, aby poruszać takie tematy. Generalnie germański typ urody jest w Polsce bardzo popularny, gdyż na etnogenezę Polaków składały się chociażby liczne kolonizacje niemieckie w średniowieczu. Więc może te wszystkie cechy fizyczne, które uznajesz za negatywne u Polaków są pozostałością po Germanach?
Już pomijam to, że ten
I tak polaczku jestem folksdojczem bo gdyby nie te dojcze to byś sral do drewnianego kibla jak Rosjanie ale dobry pan Niemiec Polakowi małpie dał