@BamBamBigelow: Śmiałem się z tego na samym początku teraz to mi trochę szkoda Robercika jednak przysporzył wszystkim radości swoimi osiągnięciami a teraz byle random ciśnie z niego bekę ( ͡°ʖ̯͡°)
@JanuszPDM: równie dobrze mogę nazwać go randomem w mojej branży w jakiej pracuje. Niczym się nie różni od nas. Też człowiek. Też kiedyś odejdzie z tego świata.
@Ucho1899: wykonuje przedmioty w moim warsztacie. Ludzie mają prawo komentować zakup u mnie na kilku platformach. I nie powiem że jakiś random mnie skomentował. Lewandowski wiedział na co się pisze. Jest w błysku fleszy. Jakby mu nie pasowało zmienił by zawód. Prowadzi te swoje sociale tańczy na tiktokach pokazuje rodzinę. W moim wpisie nie obraziłem go. Napisałem prawdę. Przy śniadanku Alvaro wywijal bachate z Lewandowska w TVN a Lewandowski w
@JanuszPDM: i żeby byla jasność. Lewandowskiego w tej relacji też mi szkoda. Musi postawić twarde granice a nie slodkopierdzace życzenia urodzinowe. Pogrąża się tym a ona widzi ze może wszystko.
@JanuszPDM: mylisz się. Śmieje z tego randoma. Stary jakie ja teksty od swoich teściów słyszę to można by książkę napisać więc spokojnie trochę już przeżyłem i mam swoje spostrzeżenia
Lewandowski w Hiszpanii. Lewandowska w tym czasie z Alvaro w Polsce w dzień dobry TVN.
Wspaniałe ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#lewandowska #lewandowski
@BamBamBigelow: i tak po prawdzie to jesteś nieskończenie bardziej pożyteczny od celebryty kopiącego piłkę ku naszej uciesze
Tym, że jest w światowej topce w najpopularniejszej dziedzinie sportu na świecie, się od nas różni.