Wpis z mikrobloga

Przypominam stan rzeczy z pracy, gdzie obrońca gwałcicieli (sam na bank też jest gwałcicielem - jego cytat: " wszystkich gwałcicieli nie powsadzasz do więzień" i towarzyszący temu szyderczy śmiech) ma mega powodzenie u kobiet, mało co się nie zsikają na jego widok, bo ma dobrą gębę a ja, mężczyzna z wadami jak każdy, ale nie dotknąłbym nigdy kobiety wbrew jej woli, nawet o tym nigdy nie pomyślałem, jestem sam. Jak tu można wspierać kobiety jak lecą jak ćmy do ognia? No jak?

Mam tego wszystkiego dosyć. Polska to jest mega, ale to mega o toksyczny kraj. Im dłuzej żyję tym bardziej to sobie uświadamiam. Kontakty z kobietami tu skutkują chorobami psychicznymi i sztucznie zaniżoną samooceną. Ale to nie ja jestem nienormalny, nienormalne jest to, że kobiety zignorują ogromne red flagi, żeby być z przystojniakiem, że gadka o charakterze jest pusta jak moje konto w banku. W ogóle kierowanie się wyglądem świadczy o niedojrzałości emocjonalnej. W Polsce człowiek czuje się jak w jednym wielkim mentalnym gimnazjum. Ze względu na to, że już dochodzi do takich patologii, że g--------l jest spoko a wrażliwy "brzydki" chłopak nie, nie widzę sensu rozmawiania z 95% kobiet i do tego zachęcam innych. Dziewczyna gada, że chce mieć przystojnego a nie z wysokim IQ - na czarną. Z toksycznymi trzeba krótko, bo to już zaszło za daleko. Tak naprawdę to rzygać mi się chce już tym.
#rozowepaski #przegryw #logikarozowychpaskow #damskiprzegryw
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@LostHoldenCaulfield Był temat o mordercach kobiet, którzy właśnie z tego względu, dostawali listy miłosne od kobiet. Oczywiście kobiety sobie ubzdurały, że to nie ich mordercy są dla nich zagrożeniem, tylko przegrywi oraz incele i dziwić się ludziom, którzy je mają za głupie. Hipokryzja i fałsz i nic człowieku nie poradzisz:(
  • Odpowiedz
@solo_living_yolo Niektórzy tak robią, ja osobiście uważam, że taniej hurtowo sprowadzić jakieś biedne dziewczyny z biednych krajów a polki wysłać do Anglii, bo wolą Anglików i wszyscy byliby zadowoleni:)
  • Odpowiedz
@LostHoldenCaulfield I dobrze, bo coraz bardziej oderwane od rzeczywistości a jak już nie mogą jej zignorować, to obracają kota ogonem i to w tak głupi sposób, że ręce opadają. Niestety sam kiedyś byłem feministą i to działa jak u wyborców PiS-u, może im prezes nasrać na wycieraczkę a i tak zgonią na Tuska.
  • Odpowiedz