Aktywne Wpisy
drobne_na_taryfe +421
miałam już sąsiadów jarających na balkonie fajki i blanty, trzymających tam niezamykające japy papużki, dzieci i psy, ale gość używający co drugi dzień na balkonie frytkownicy to nowa jakość
nieocenzurowany88 +242
Mam tego wszystkiego dosyć. Polska to jest mega, ale to mega o toksyczny kraj. Im dłuzej żyję tym bardziej to sobie uświadamiam. Kontakty z kobietami tu skutkują chorobami psychicznymi i sztucznie zaniżoną samooceną. Ale to nie ja jestem nienormalny, nienormalne jest to, że kobiety zignorują ogromne red flagi, żeby być z przystojniakiem, że gadka o charakterze jest pusta jak moje konto w banku. W ogóle kierowanie się wyglądem świadczy o niedojrzałości emocjonalnej. W Polsce człowiek czuje się jak w jednym wielkim mentalnym gimnazjum. Ze względu na to, że już dochodzi do takich patologii, że g--------l jest spoko a wrażliwy "brzydki" chłopak nie, nie widzę sensu rozmawiania z 95% kobiet i do tego zachęcam innych. Dziewczyna gada, że chce mieć przystojnego a nie z wysokim IQ - na czarną. Z toksycznymi trzeba krótko, bo to już zaszło za daleko. Tak naprawdę to rzygać mi się chce już tym.
#rozowepaski #przegryw #logikarozowychpaskow #damskiprzegryw
Komentarz usunięty przez autora